Udgivet i Skriv en kommentar

På miniferie i Legoland

Legoland 12© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Ikke bare om vores tur til Legoland, men om alle den slags minder, som vi sammen skaber, og som vi selv bærer rundt på fra egen barndom. Vi kan skabe magi for vores børn på mange måder, men Legoland kan bestemt også hjælpe… selv i sne, regn og hagl

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget er sponsoreret af Legoland)

Der er oplevelser, som jeg har med i min bagage fra min egen barndom. Den slags som virker magiske; som virkelig gjorde indtryk, og hvor billederne fra de gamle støvede fotoalbum ligger fast på nethinden. Sjovt nok bliver den slags minder til noget, man ønsker at give videre til sine egne børn, og for mig er det blandt andet turene til Legoland. Dengang var der heste, man kunne få en trækketur på, og man fik en indianerfjer i et stribet pandebånd, og så husker jeg også de imponerende minibyer, som består den dag i dag. Der er siden kommet så meget mere til Legoland, og det var jeg så glad for at kunne opleve med min familie i sidste måned, hvor vi tog på miniferie i Billunds magiske park.

Vi havde naturligvis glædet os meget, ikke mindst til at overnatte i et rigtigt prinsesseværelse fuld af magi. Vi var afsted den weekend, hvor foråret valgte at slå over i regn og sne, men det betød ikke så meget – magien var der alligevel, og parken var til gengæld ikke overfyldt med lange køer. På med den rette beklædning, masser af “ja-humør” og så igang med alle de fede forlystelser.

Legoland 1 Legoland 5 Legoland 4Legoland 2 Legoland 17

Blandt forlystelserne var der for pigerne nogle klare favoritter, deriblandt Kålormen og Froggy, som blev prøvet mange gange i træk og flere gange i løbet af weekenden. Vi fik lokket dem med ind i et par mere vovede forlystelser også, blandt andet den nyeste og super fede Ninjagoforlystelse, hvor man skyder med ildkugler. Undervejs rendte vi ind i Lisbeth og hendes søde familie, og det gav også blod på tungen, idet pigerne og Lisbeth børn hurtigt blev gode venner og dammen turde lidt mere. Det kan I også se et par glimt af i videoen sidst i indlægget.

Personligt bliver bare så fascineret over, hvad man kan bygge med legoklodser. Det er helt utroligt, og det må betyde, at der sidder nogle ansatte, der i dén grad udlever en drengedrøm.

Legoland 6 Legoland 7 Legoland 22

Sådan en hotelovernatning er en kostelig affære, ikke desto mindre var det en fornøjelse med mange fordele. Skal man have fuldt udbytte af parken, så giver det mening med et break undervejs, og det gav virkelig pote, at vi lige tilbragte halvanden time på hotellet og værelset for igen at gå på opdagelse til lukketid kl 18. Næste morgen kunne vi allerede fra kl 9 bevæge os ud i parken med direkte adgang til alle forlystelserne. Har du mulighed for at ankomme en søndag eller mandag, så kan du få et ophold i til en lavere pris, og Legoland i hverdagene er absolut en fordel, eftersom det kan betyde kortere kø ved forlystelserne. Uanset hvor lidt eller meget det skal spares sammen, så er det en ekstra bonus at bo på hotellet, og jeg drømmer om at gøre det igen senere hen.

Selvom jeg har været i Legoland før, senest for 3 år siden, så bliver jeg altid imponeret over hvor gennemført det hele er, men også over den jyske service og charme, som man mødes af – uanset om det er på hotellet, prinsesserne i parken eller på de mange spisesteder. Man føler sig velkommen, og man mærker, at de ansatte er bevidste om, at de bidrager til børnenes magiske oplevelse.

Apropos spisesteder, så spiser man i øvrigt rigtig godt i parken, hvilket ellers ikke er noget, vi tager som en selvfølge med den slags steder. Vi spiste lækker nordisk buffetfrokost på Knights restauranten, som ligger i en stor borg midt i parken, og hvor der var et fint legerum med store, bløde legoklodser. Børnene får kroner på hovedet og vi fik et sværd ved ankomsten. Om aftenen spiste vi steaks på Grill House, som ligger midt i Legoredo, cowboydelen i Legoland. De havde en super salatbar og forstod at servere bøffer efter min mands smag.

Dagbog fra Legoland

Legoland 23

Tid til et glas vino foran pejsen, mens børnene leger og laver skattejagt på hotellet. Her blev vi gjort hyggeligt selskab af Lisbeth og hendes familie…

Legoland 24

Trætte og glade piger ved aftensmaden lørdag aften…

Legoland 21

Sådan en prinsesse møder man bare ikke hver dag, vel?! 

Legoland 19

Ærmerne op, nu skal der graves guld i Legoredo

Legoland 27

Hårpynt til de 2 skrupsakker…

Legoland 20

Kaffen er god hos Dollys Coffeeshop… stort bonus point fra de voksne for den detalje!

Legoland 15

Skøn sejltur – og en lille smule uhyggelig også, men alle kom gennem det…

Legoland 11

Miniland fik flere besøg undervejs, den tilsandede kirke var rigtig fin…

Legoland 10

Kæmpe dragetårn i receptionen på hotellet – den var godt nok vild

Legoland 8

Og så mødte vi lige et par af vennerne… far dokumenterer også, som I kan se 😉

Legoland 25

Endnu en ven… af den mere modige slags altså

Legoland 26

En sidste kop varm kakao og kaffe inden turen går til København igen…

Vores sidste stop før hjemturen var Atlantis, Legolands akvarieoplevelse, som virkelig var hyggelig og samtidig lærerig for pigerne, der blandt andet holdt en krabbe og rørte en søanemone.

Jeg kan ikke sige, at det har været hverken første eller sidste gang, at vi har besøgt Legoland. Det er og bliver bare en skøn og velfungerende park, som vores familie elsker ♥

English recap

Last month Legoland had invited us to visit their park and hotel, so we went with great anticipation. We’ve been before and Legoland is actually one our favorite parks, but it’s been 3 years since our last visit and we knew there would be some new activities to try out. One of those are the Ninjago ride which we loved! We tried it more than once, but also we just enjoy to pay a visit to the Lego Miniland with all the miniatures. The hotel has it all – a relaxing lounge for the adults, of course stratigically placed in the middle of the different play rooms, which meant we could finish the day with a drink before going to bed (in ur princess room). Everything in the Legoland park is great and well functioning and the service is perfect. It’s not going to be our last visit to the park, I’m very sure of that, and I would love to stay at the hotel the next time too. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.