0   22
0   87
4   112
16   197
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204

Planlægning af vores ferie til Singapore

Planlægning af vores ferie til SingaporeCopyright

English recap

Sommerferien nærmer sig, og foruden de romatiske drømme man kan gå rundt med op til en ferie, så er der også en masse praktiske forberedelser, som skal ordnes. Nogle går på sundhed, og det er blandt andet dem, jeg ridser op i min “lifesaver-pakke”, som er en del af min planlægning før turen går til Singapore.

Screendump

(Indlægget er sponsoreret af Imodium)

Jeg har vist fået nævnt det, men hvis du nu ikke lige har fulgt med ned i det detaljeniveau, så lad mig bare dele min begejstring. Vi flyver til Singapore og holder sommerferie hos og med nogle gode venner, som er bosat dernede. Der er kun 5 uger til vi skal afsted, så det er pludselig gået op for mig, at jeg skal have foretaget et par forberedelser snart – dels nogle praktiske, som går på sundhed og velvære, dels nogle lidt sjovere, som for eksempel af købe sandaler og måske en kimono.

Praktiske forberedelser

Uanset om du skal til Asien eller andre steder hen, så kan det være, du genkender min liste her. Jeg har sådan en “lifesaver-pakkeliste”, som altid skal være i orden, inden vi rejser på ferie. Der er ikke noget værre end at blive ædt af myg, få dårlig mave, soleksem eller andre lidelser, når man ellers står der midt i drømmeferien. Selvfølgelig kan man ikke gardere sig hundrede procent, men der er trods alt visse ting, man kan minimere risikoen for.

Jep, det handler nemlig om maven noget af det, og derfor har jeg altid 2 mavebehandlinger i lifesaverpakken, som ser sådan ud:

 • Imodium til når uheldet er ude. Det er virkelig det der produkt, som på ganske kort tid genopretter fordøjelsessystemet, og når man står med fødderne på vej på eksotisk bådtur, så er man altså glad for at vide, man har noget, der hjælper én. Tro mig, klog af skade!
 • Duolac som forebyggelse – i perioden 4 uger før ferien tager vi de gule duolac og bliver ved med at tage dem under hele ferien, så der er bedst mulig styr på tarmbalancen
 • Et godt antimyggemiddel
 • Kløe- og hævestillende cremer og salver
 • Creme til behandling af soleksem, som jeg selv jævnligt får og som Anna især også får i varmen.
 • Vores favoritsolcreme fra La Roche Posay, som er bedre end de fleste, fordi der ligger flere filtre i
 • Vores foretrukne After Sun Lotion fra Vichy.
 • Plaster – aldrig gå ned på plaster!

14 dage i Singapore

Vi har været i Singapore en hel del gange efterhånden og føler, at vi kender byen ret godt, men det er første gang, at vi bliver der i længere tid. Det plejer at være et stopover med nogle enkelte overnatninger, og jeg ender altid med at flyve derfra med følelsen af, at jeg ikke helt fik nok – det vil jeg sikkert også føle denne gang, men på 14 dage forventer jeg dog at komme lidt nærmere målet.

I Singapore er der gader og områder, som jeg helt sikkert skal besøge, men jeg skal også bare hygge med vores venner og deres søde datter, dase ved poolen, måske træne lidt, snuppe pigerne med i det giga vandland på Sentosa Island og shoppe lidt. Her er et par steder, jeg helt sikkert skal besøge:

 • Haji Lane – en inspirerende og skøn gade, som har butikker med små upcoming brands og i det hele taget minder mig om Vesterbro
 • Vintagebutikken Dejavue Vintage, som har diverse vintage designerkjoler. Butikken ligger i Milenia Walk
 • Tiffanys i Tanglin Shoppingmall, som fungerer som et slags outlet for blandt Dolce Gabbana, Chloé og masser af DVF.
 • Port of Lost wonders – et magisk vandland for de mindre børn. Sidste gang var det næsten for vildt for mine forsigtige piger, men denne gang er jeg helt sikker på, at de vil knuselske det

Har du nogle anbefalinger til os, nu vi skal afsted igen? Her kommer i øvrigt lige nogle links til de drømmerier, jeg indleder indlægget med.

 1. Kimono fra ICHI
 2. Feminin sort stråhat fra Ellos
 3. Cool badedragt fra Tommy Hilfiger
 4. Skøn maxikjole fra Selected Femme
 5. Maxikjole fra Wood Wood
 6. Bikitop med isvafler fra Paul Smith
 7. Fine slippers a la Celiné, men disse dog fra Vagabond

Denne budgetvenlige maxikjole er nu også ret fin, synes jeg.

Hvor skal I andre mon holde sommerferie, og har I også sådan en lifesaverpakke, som bare skal være i orden? ♥

English recap

In about 5 weeks we will be going to Singapore to stay for 2 weeks. It’s a great city and it holds great company for us as well sinde we’re staying at some friends’ house. I almost can’t wait to be reunited with the city that holds a part of me and to see our friends in these hot and exotic surroundings. My preparations have begun right now by posting this since I just realized that I need to order sun screen and after sun lotion as well as start prepping our stomaches for the trip.

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.