Shake & bake glutenfri pølsehorn

glutenfri pølsehorn opskrift© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Super nemme glutenfri pølsehorn – faktisk så nemme, at jeg ikke ved, om I giver mig slag for at dele det. Kan det blive FOR nemt til at blive til et blogindlæg??

indlægget indeholder reklame_grønJeg føler egentlig lidt, at det er snyd med det her indlæg, fordi jeg har bare brugt en portion af Finax’ Havrebrødsblanding. Ikke desto mindre deler jeg det med jer, fordi jeg synes, det kan har taget nogle tilløb at finde den rette behandling af dejen, før jeg havde rigtig succes.

Det glutenfri havrebrød er det, vi bager mest herhjemme, fordi det smager godt og føles svampet og dejligt, selvom det er glutenfrit. Jeg har mange erfaringer til gode i det glutenfri bageri, og jeg håber naturligvis at blive dygtigere hen ad vejen, men så længe denne nemme bageblanding fungere, og så længe børnene gider spise det, så er det altså dejligt. Her har jeg brugt blandingen til pølsehorn.

glutenfri pølsehorn opskriftglutenfri pølsehorn opskriftglutenfri pølsehorn opskrift

I min ovn findes der et dampprogram, som tilfører fugt under bagningen, og lige præcis fugt synes jeg altså er godt til bagningen af det glutenfri brød, som ellers godt kan blive lidt tungt. Har du ikke et sådant program, så kan du hælde lidt vand i en bradepande i bunden af din ovn, mens du bager brødet.

Når de er bagt færdige, skærer jeg dem i små stykker og putter dem straks i en pose, som lukkes. På den måde køles de langsomt ned samtidig med at de suger dampen til sig.

Nu hvor pigerne skal have madpakker med i SFO dagligt, så tror jeg altså, at jeg skal bage en portion til fryseren. Det er jo dejligt nemt at hive sådan en hapser ud ♥

English recap

The bread that I mostly bake is a glutenfree oat bread that I buy as a shake & bake from Finax. It’s pretty easy to bake and tastes great, especially hot and freshly baked from the oven. I also use the dough to bake bread with sausage which is great for the lunch box. A tip of mine is to use a steam program when baking the bread, or to put a bowl of water in the bottom of the oven, and then to cut and put the hot bread in plastic bags so that the bread sucks up the moist. This secures a moist and tasty bread in stead of a dry one. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find alle mine glutenfri opskrifter her

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.