Udgivet i Skriv en kommentar

Sidste uges lykkebidder #21

CopyrightEnglish recap
Sommerfølelse, god mad, kilo tabt og nye addictions. Sidste uge var en af de gode med masser af variation, og det er noget, som giver mig energi…

indlægget indeholder reklame_grønUge 22 allerede – tænk engang, at jeg om bare 5 uger sidder i Singapore og holder ferie! Der er liiiige en ting eller to, som jeg skal nå inden da, så jeg prøver at slå bremsen i og få så meget af hverdagen med som muligt fra nu af og indtil ferien.

Sidste uge var på mange måder væsentlig, ikke mindst fordi vi nu har passeret pigernes fødselsdag med fester og forberedelser. Deres rigtige fødselsdag faldt i onsdags, og den blev naturligvis markeret, men på en stille og rolig måde i forhold til sidste weekends virak. Jeg fik sidste uge også styr på madplanerne igen, i hvert fald dem, som sørger for at jeg spiser korrekt dagen igennem, ligesom jeg fik indhentet en hel masse arbejde og dermed begynder at trække vejret langsomt og sikkert igen. Det er godt – virkelig godt! Her er nogle af de gode stunder fra sidste uge…

Smukke København, som jeg forelsker mig i påny hvert år på denne tid…

6 år_1

2 glade 6 årige trunter…

Billede 28-05-2016 11.31.17

Heldige mig, der har udsalgsshoppet hos Black Swan – du kan stadig gøre dig nogle gedigne kup på deres webshop, hvis du føler dig fristet

Et forhåbentlig glad figentræ med frisk jord og mere plads til rødderne. Er spændt på at se, om træet bliver glad for pladsen i solen …

Store flueben er blevet sat i min nye salon, som jeg indtager i dag med dagens kunder… det er SÅ vildt!

6

Blomstrende hyggestund i sommeraftenens skær – har du ikke fulgt med, så se resultatet her

Ny addiction: Ice Latte a la Ingolfs Kaffebar, fordi ikke bare var kaffen god, men det var selskabet også på denne solbeskinnede magiske fredag. Opskrift på super nem Ice Latte finder du i øvrigt lige her

Vi tilbragte desuden det meste af dagen i går i godt selskab – først til en stor familiefødselsdag, soom blev holdt i Frederiksberg Have, dernæst til grill hos naboerne. Og ja, så har jeg fået taget hul på de korrekte måltider igen, og allerede nu begynder jeg at mærke, hvordan tøjet sidder lidt bedre. Det er præcis det, som er årsagen til mit besøg hos diætisten – ikke et tal, blot min egen velvære og følelse af at have det godt i mit tøj.

Denne uge er jeg så booket i min salon, at jeg har taget mandagen i brug, så dagen i dag har uraditionelt stået i frisørfagets tegn. Det er nu meget fint, fordi jeg har indviet mit arbejdsliv i de nye rammer ♥

English recap

Last week was yet another one that went fast but was great. My girls turned 6 and had a lovely day in their new pre school. I finally caught up on some of the tasks I have been down prioritizing. I had 2 workdays in great company of fellow bloggers and self employed, which is always a hit and I found the tune regarding healthy eating habits. I feel as though I’m finding the right track again after a period full of stress and extra work. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.