Udgivet i 2 kommentarer

Sød værtindegave med blomster fra haven

værtindegave du selv kan laveCopyright

English recap

Her kommer et tip til, hvordan du kan lave en personlig værtindegave med ganske få ting. Har du en have behøver du end ikke planlægge den, men du kan også vælge at købe blomsterne til den fine lille værtindegave.

ScreendumpJeg bliver altid super glad for værtindegaven, som er en dusk fra haven – sådan en favnfuld syrener eller bare en lille håndfuld lavendler, skal man slet ikke føle er tarvelig at komme med til mig. Jeg elsker det mere end chokolade, selvom det nu heller ikke er helt skidt.

I dag vil jeg vise jer en sød og anderledes måde at lave en værtindegave på. Du skal bruge en fin æske, nogle grene hortensia, en klump oasis, som passer i størrelsen til din æske, en pose og en grenesaks.

værtindegave du selv kan lave

Jeg har brugt en æske fra RICE, som jeg synes er perfekt til formålet. Oasisklumpen er nem at skære til den rette form, og når det er gjort lægger jeg den i en pose og ned i æsken.

værtindegave du selv kan lave værtindegave du selv kan lave værtindegave du selv kan laveværtindegave du selv kan lave

Fyld godt op med vand – det er vigtigt, at vandet er varmt, altså ikke kogende, og at der er rigeligt af det. Klip posens top, så den ikke ryger ud over kanten og skær så hortensiaen i lange stilke med et langt skråt snit før de stikkes i oasisen. Sørg for at buketten har mere fylde på midten ved at gøre de stilke lidt længere. Find flere af mine bud på personlige værtindegaver her.

Jeg er sikker på, at syrener og stedmoderblomster også ville fungere fantastisk, så gå bare amok med dine egne ideer. Rigtig god lørdag aften til dig og dine, kærligst Dorte ♥

English recap

Are you going out and need a personal gift for the hostice? Cut some hydrangeas and put them in a box that is filled with oasis and water. It’s a very easy gift that will make any hostice happy and you will have a cozy time while making it. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Sød værtindegave med blomster fra haven

  1. Der er ikke noget bedre end en fin buket – og din idé er rigtig god. Jeg har endnu kun brugt den (uden oasis og æske – men direkte til vasen) til mig selv, men gamle æsker og mindre kasser har jeg en del af, og de skal jo bare have lidt gavepapir om sig, så de på den måde også lyser op og pynter.

    1. En dusk fra haven skal man nu heller ikke kimse af – er sikker på, du har gjort mange værtinder glade med dine blomster. Kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.