Udgivet i Skriv en kommentar

Sommerdage og stilhedsstatus

lykke 2© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Halløj fra den virkelige verden, hvor alle kræfter bruges på håndværkerarbejde, solslikkeri og magisk sommerhumør. Her er lidt om alt det, vi render og laver, når der ikke bliver blogget…

indlægget indeholder reklame_grøn

Der er gået et par dage, siden I har hørt fra mig, 4 dage faktisk. Det var slet ikke meningen, og jeg kan heller ikke komme i tanker om, hvornår det sidst er sket, men jeg har været så ufatteligt udmattet om aftenen, fordi jeg har arbejdet på min salon om dagen. Pausen har nu gjort mig godt, og jeg har masser af ideer til blogindlæg, så mon ikke jeg skyder af igen de kommende dage?

Feriedagene er herhjemme blevet udnyttet til et max, dels på at arbejde videre på min nye salon, dels på at hygge med pigerne i haven og det gode vejr. Vi har grillet, spist sommersalater, drukket kolde bobler og haft hoppende, dansende, hvinende, glade bikinipiger. Hurra for sommervejr i maj!

img_6538

Lykke 8lykke 3Lykke 5Lykke 9

I salonen startede jeg med at fjerne savsmuldstapet både med hjælp fra min mand og en sød veninde. Væggene er blevet fuldspartlet, slebet (hvis du tror, du kender til et støvet hjem, så skulle du bare se mit), tørret alle vægge, slebet en rå murstensvæg fri for puds, givet den murbinder, fuget og malet. Jeg har gjort det hele selv, og jeg står gerne ved, at jeg er super stolt og tilfreds med egen indsats, og for så vidt også resultatet.

Godt nok føler jeg mig sej, men jeg er godt nok også mast i bund og den der diætistplan, som jeg ellers så begejstret kastede mig ud i for en måned siden, den har jeg ikke ikke fået set meget til på det sidste. Heldigvis skal jeg til opfølgning i morgen, så jeg kan komme tilbage på sporet igen ♥

English recap

I’ve been hiding out in the real world the past 4 days – partly because of the sunny fantastic weather and partly because I’ve been working on my new salon. I’m pretty satisfied with my efforts in that room but also I’m beat – happily the breaks have been all fun with the girls bathing in pools in the garden, eating ice cream, summer salads and drinking cooled wine. I love these summer days in May.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.