Tanker om livet som snart 40-årig og søde minder

VEST_SY-SELV-2© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Om blødsøden melankoli og et dertilhørende dejligt tilbageblik på dengang de små var meget mindre og på alle de andre ting, som tiden for 2 år siden bød på… 

indlægget indeholder reklame_grønDisse dage hvor forårshumøret og solen rammer hårdt, får jeg følelsen af melankoli på den bløde og søde måde – tanken om, at mine piger var små for bare et par år siden, gør mine knæ bløde og mit hjerte varmt, og ligeså minderne om at være nygift, at være faldet endeligt og godt til i livet som husejer og netop at have taget hul på et helt nyt kapitel med mit arbejdsliv. På mange måder føler jeg virkelig, at livet er bedst, nu hvor jeg (tys!) nærmer mig de 40, og jeg ønsker mig på ingen måde at være hverken 25 eller 30 igen. Når det er sagt, så kan jeg godt dvæle ved de gode minder, og dem har jeg mange af heldigvis, så skulle vi ikke hylde sindets hvile ved at se tilbage på samme tid for 2 år siden….

børnemode_striber_prikker_outfit 7

Søde lille Anna gav et hop…

Sko 1

Loppefundslykke…

Saft 4

Jeg lavede smuk rosafarvet limonade … måske jeg skulle gøre det igen snart?

DorteBak_pandehår

Jeg startede nyt job med nyt pandehår, og følte mig på alle måder heldig i livet…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg tog et par måneder til syning hos Line og lavede blandt andet disse søde flæsebukser

Pomp jakke 4

Det gode haveliv med Freja….

Invitationer1

Jeg lavede invitationer til pigernes fødselsdag

haven 3

Mere godt haveliv… og det har vi jo allerede taget hul på igen i år…

carte 3

Vi spiste is, masser af is…

FREJA1

Min lille lækkermås…

ANNA 3

Og min anden lækkermås…

Det lyder sikkert mærkeligt, men jeg savner dem simpelthen som små – også selvom jeg knuselsker dem som store. Livet med børn er bare noget helt andet nu, hvor de smører deres egne madder og selv lægger tøj frem om aftenen. Det er dejligt – i den grad – og vi nyder dem, men når jeg ser billederne af de små hvalpede skrupsakker, så smelter jeg totalt. Tænk at man rent faktisk glemmer alt det hårde… så er det jo sandt, hvad alle de andre sagde til os.

Kommer der mon så en 3’er, tænker du måske … og til det kan jeg kort og klart svare, at nej, det gør der ikke. Vi er en perfekt familie, og det skal der ikke laves om på ♥

English recap

These days the spring and light is hitting me hard – it makes me oozed and melanolic and I felt like taking you with me 2 years back to see my chubby little girls and to enjoy some little moments from then. 2 years ago was the time that I had just finished my old job and when I started reflecting on how my work-life-balance should be solved, so right now it’s great to look back on that time and know that it all turned out perfect for me and my family.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.