Tilmeld dig læsereventet og få en lækker goodiebag

stue1© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

Der er stadig plads til din tilmelding, så kom og hils på Kristina Dam og jeg ved vores hyggelige læserevent på onsdag aften. Her får du lidt info om aftenens program og om de goodiebags, som vi har bikset sammen til jer.

indlægget indeholder reklame_grøn

(Indlægget udgives i samarbejde med Kristina Dam)

På onsdag aften afvikler jeg i samarbejde med Kristina Dam Studio et eksklusivt læserevent, som du har mulighed for at deltage i, hvis du tilmelder dig hurtigt – både for at hygge, blive inspireret og forkælet, og med mulighed for at shoppe med 20% rabat.

Vi har sørget for masser af forkælelse inklusive en goodiebag til dig, som deltager. Jeg skriver lidt mere om den nederst i indlægget, men jeg tænkte, jeg ville vise jer de Kristina Dam-ting, jeg selv har i vores hjem, og måske dele et par nyheder, som jeg er ret begejstret for.

IMG_3171

Den sorte skammel, som samles i et snuptag med 3 dele. Jeg bruger den både som et lille bord, såvel som til at sidde på, og den er i øvrigt også smuk som planteopsats.

Konfekt-3

Marmorbrættet med de smukke gyldne streger. Det pynter stående op ad væggen i køkkenet, men er også smukt til at servere konfekt og tapas på, ligesom det kan bruges som underlag til et lille stilleben.

2016-01-07 02.03.48

Diamant skulpturen, som er et brydende element i min billedvæg i stuen. Den kan sagtens være en stående og liggende skulptur også…

stue1

Inside-postern med de smukke detaljer fra en herskabsbolig. Den tilfører virkelig en fin dekadence til vores hjem

Køkkendetaljer 4

Lithografien her var vist det første, jeg investerede i, men det er stadig et af de kunstværker, vi værdsætter herhjemme.

Nyheder fra Kristina Dam Studio

00.webshop_NEWS_SS16_5-600x60000.webshop_NEWS_SS16301-600x60000.webshop_NEWS_SS16303-600x60000.webshop_NEWS_SS16321-600x600krukker

Kom og bliv forkælet

Eventet er naturligvis gratis, og selvom der gives 20% rabat ved køb i showroomet på aftenen, så er det altså ikke noget, man skal føle sig forpligtet til at benytte sig af. Det handler først og fremmest om det hyggelige møde, der venter os alle og om inspirationen, vi kan dele med hinanden.

Vi har sørget for nogle lækre goodiebags til alle vores gæster, så udover foredraget og mødet med Kristina Dam, så går du altså derfra med en masse forkælelse fra blandt andet:

Læserevent_Invitation_Dorte_02

Der er et begrænset antal pladser, og derfor modtager vi gerne din tilmelding snarest på event@kristinadam.dk.

Jeg glæder mig ufatteligt til at hilse på de af jer, som kommer. Tilmeld jer hurtigst muligt, så kan vi lige nå at få dig på deltagerlisten ♥

English recap

Together with Kristina Dam you are invited to meet us at an event for readers and fans. The event is in Copenhagen on wednesday May 4th where Kristina and I will welcome you, tell about the inspiration and the way the designs go from sketch to finished product. We hope to see a lot of you, and if you want to be there, send us an email on event@kristinadam.dk.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak, graphic work by Kristina Dam ©

Follow this blog on Bloglovin, Facebook, Instagram and Pinterest

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Heidi O.
    3. maj 2016 / 17:03

    Jeg kommer og jeg glæder mig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.