Udgivet i Skriv en kommentar

Træt mor og fødselsdagsplanlægning 

Pink popcorn 2© All photos belong to Dorte Bak unless other is written

English recap

indlægget indeholder reklame_grønHer sidder jeg aldeles træt og mat, mens jeg burde være igang med pyntning, fondant og helium. Gad vide, hvor lang tid man egentlig kan blive ved i det gear, som vi kører i for tiden? Jeg har været græsenke 3 ud af 4 hverdage denne uge, bygger fortsat salon og gør klar til hele 2 børnefødselsdage denne weekend. Altså samtidig med at passe mit arbejde naturligvis … Nu skal det ikke lyde som klynk og klageri, faktisk slet ikke, fordi jeg elsker for så vidt flere af elementerne. Jeg er bare ved at være blevet udmattet, og er utålmodig efter at få sat nogle af de store flueben. Nuvel, 2 fester på 2 dage, og så er de flueben trods alt også blevet sat, og jeg må tilstå, at jeg selv er uden om, hvad det bærer med sig – jeg kan jo ikke styre det med de børnefester, sådan er det bare, og det lever jeg såmænd også lykkeligt (og træt) med.

4_ 3_ 2 1

Jeg glæder mig super meget til fødselsdagsfesterne, og det gode ved at have aset og maset med klargøring, er jo at man kan nyde, når gæsterne ankommer. Der er dømt havetid, stopdans, badebassin og masser af kage selvfølgelig. I morgen får I opskriften på den pink popcorn, og det kan I godt glæde jer til – de er nemme, smagfulde og perfekte som weekendtreat.

Nå, men det er jo også fredag aften, så jeg har lige hældt et glas kølig hvidvin op, og så skal jeg da nok lige få en anden vind. Nyd din fredag aften, klem fra Dorte ♥

English recap

Thank god it’s friday – or maybe not? I don’t remember the last time I felt so tired and exhausted but still I am enjoying the proces going on at the moment. Tomorrow and the day after we are celebrating our big girls turning 6 years. All prepping are going on right now, which hopefully means I can sit back and enjoy the company. Tomorrow I’ll share the recipe on how to make pink popcorn – I LOVE them. Have a great evening.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.