Udgivet i Skriv en kommentar

Om at dele billeder af sine børn online

Billeder børn onlineCopyright

English recap

Jeg deler her et par tanker om det at dele billeder af sine børn på Instagram, men også lidt generelle tanker om, hvad jeg ønsker af mit Instagram-galleri og de ting, jeg vælger at dele.

ScreendumpSidste uge fortalte jeg lidt om, hvordan jeg bruger Instagram og om de hashtags, jeg finder dejligt Instagram-guld under (se her). I dag tænkte jeg, at jeg ville vise lidt fra mit eget univers og sætte lidt ord på, hvad det giver mig at dele netop det, jeg deler.

Hverdagen og børnene

Jeg er efterhånden ret bevidst om ikke at dele mine børn i alle mulige kompromitterende situationer. De er ikke babyer længere, og de har holdninger og følelser, som de giver udtryk for. Jeg har oplevet et par gange, at de beder mig om ikke at vise et billede eller et videoklip til andre, og jeg tror bestemt ikke, at der bliver mindre af den slags ønsker i fremtiden. Børnene tænker naturligvis først og fremmest på deres venner, bedsteforældre og andre, som de kender, så det er altså ikke i deres bevidsthed, at jeg blogger om dem, men det gør det jo for så vidt bare endnu vigtigere, at jeg har styr på grænsen.

Jeg ønsker absolut at respektere mine piger, og derfor er og bliver jeg også mere bevidst om at vise vores hverdag på en mere anonym måde i fremtiden, men med stemningen fra vores hverdag intakt. Det gælder i øvrigt også på bloggen. Jeg synes heldigvis ikke, at det er svært, og rent æstetisk kommer der ofte en mere taktil stemning med billeder af børn i bevægelse, i stedet for et smil lige op i kameraet. Jeg håber, I er enige.

Kaffe, mad og blomster

Jeg er vild med at lege med opstillingen af mine billeder, og der er gået sådan lidt sport i at style min kaffe og mad med lidt blomster, som giver æstetiske billeder, der bryder mit galleri på en fin og lys måde. Blomster gør mig bare glad, sådan rigtig grundglad faktisk, og det ved jeg også er tilfældet for mange af I andre, så I kan sikkert godt forstå min lyst til at forevige dem på den ene og den anden måde.

billeder børn online

Det nyeste er mine små videoer, som jeg hygger mig med at klippe sammen. Den seneste var en lille “how to…” med en vildt nem ice latte, men jeg kan garantere, at der kommer flere til i fremtiden. Synes I ikke også, det er hyggeligt med små videoer?

Du kan følge mig som @bybak på Instagram, hvor jeg blandt andet samler mine favoritglimt under #scandinavianbybak ♥

English recapAre you sharing pictures of your children online? I have become more and more aware of my childrens need of not being displayed in all sorts of situations online, and the fact that they have grown and become little personalties hasn’t made me less conscious. I will be sharing less “face pictures” in the future in an attempt to respect their right to be anonymous but I will continue to display our every day life and also having the kids in the pictures, just in another way. You can follow on Instagram (@bybak) where I’m collecting my favorite bits under #scandinavianbybak.

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.