0
Børn

Børnene laver mad med ny og sikker børnekniv

Sikker børneknivCopyright

English recap
Om en sikker børnekniv, som gør det mere overskueligt at tage børnene med i køkkenet, når der skal snittes grøntsager til maden.

ScreendumpAt være mor til tvillinger har absolut mange fordele, men visse begrænsninger og ulemper har det unægteligt også. Jeg indrømmer gerne, at jeg pylrer lidt omkring mine børns sikkerhed, ikke fordi jeg ikke tror på, at de skal have frihed til at udvikle sig, men fordi jeg simpelthen skal tøjle min egen angst omkring visse ting.

Som tvillingemor, eller vel i virkeligheden bare som mor til flere børn, følger den evige balancekunst at give plads til begge, ikke mindst den evige påstand om, at den ene snydes for det samme, som den anden. Den dyst, pigerne har imellem sig, har betydet, at visse ting bare er blevet valgt fra i perioder, fordi overskuddet ikke har været der til at håndtere diskussioner og konflikter. Hos os har det blandt andet været børnenes deltagelse i madlavningen, som er blevet valgt fra – af flere årsager altså; for lidt plads i køkkenet, for lidt tid til madlavning, men også sikkerheden i køkkenet. Jeg har ikke magtet at stå med skarpe knive og 2 børn uden motorisk kontrol, og børnene har omvendt ikke haft forståelse for, at man kan skiftes til at prøve. Nu har vi fået nyt køkken med bedre plads, pigerne er blevet større og meget mere selvkørende og nåh ja, så har vi fået et par super søde børneknive, som man ikke kan skære sig på. Dermed er min indre ro sikret, og pigerne kan få friheden til at prøve selv…

Man kan købe et sæt med sikre børneknive for bare 150,- kr. og så har man jo både med og uden takker. Smart!

Sikker børneknivSikker børneknivSikker børneknivSikker børneknivSikker børneknivSikker børnekniv Sikker børneknivSikker børnekniv

Nogen skal vist lige have ordnet negle, hva?!

Fidusen er at knivene har et tykkere skær, som dur med både hårde og bløde grøntsager, men som altså ikke skærer i hænder og fingre. At det overhovedet kan lade sig gøre, forstår jeg mig ikke på, men jeg er glad for opfindelsen og giver derfor glad anbefalingen videre til jer. I øvrigt behøver man ikke købe et sæt, så hvis du blot vil have en enkelt kan de bestilles seperat med takker og uden takker også.

Jeg har altså den dejligste torsdag, men hold nu op, hvor kan jeg næsten ikke klare mere pollen nu. Jeg gaber konstant og kunne falde i søvn på stedet. Det gør det ufatteligt svært at få lavet noget som helst arbejde… er du også pollenramt mon? ♥

English recap

With our new kitchen and these cut proof child knives I can finally include the kids in the cutting an dinner preparations. I love how the knives aren’t able to cut fingers and hands, since I have always been too scared to administrate 2 kids with sharp knives. You can order the knives here

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.