0
Dame-halløj Gør det selv & krea Skønhed

Brug grøn te og forny dine hudplejerutiner

Grøn hudplejeCopyright

English recap

Jeg tipper om et budgetvenligt og meget simpelt skønhedstip, som jeg supplerer med eksklusive, biodynamiske hudplejeprodukter.

Screendump(Indlægget er sponsoreret af Schönbak Frisør & Stylist)

Det er ikke hudplejerutiner, jeg kan prale af at have haft flest af. Jeg har været den heldige pige, som aldrig har døjet med nogle hudproblemer, så det har taget mig lang tid at nå til den erkendelse, at hudplejerutiner også er noget for mig. Den erkendelse er jeg dog nået frem til i en alder af 38 år, hvor jeg pludselig opdager, at øjenlågene ikke er helt så stramme, som engang, at huden har været mere fløjlsblød og at pigmentpletter er begyndt at vise sig. Øv!

Jeg har kastet mig ud i daglig hudpleje med lidt forskellige tiltag. Dels har jeg investeret i nogle lækre hudplejeprodukter, men jeg forsøger egentlig også at gøre noget for at hudens sundhed skal komme indefra. Om jeg nogensinde bliver rigtig regelmæssig og dygtig til at pleje min hud, det ved jeg simpelthen ikke, men jeg nyder det i hvert fald lige nu. Mine tiltag er følgende:

Grøn te

Grøn hudpleje 7Grøn hudpleje 1Grøn hudpleje 4

Grøn te er super for din hud, så drik det dagligt, hvis du vil detoxe dig til en sundere hud. Der er ingen regler for hvor meget te, du skal eller må drikke, så er du vild med det, kan du bare lave en ordentlig kandefuld, men 1 glas i løbet af dagen bør også være fint. Når det er kølet af, kan du dyppe en vatrondel i teen og bruge den til at tørre din hud med – altså, hvis ikke du synes, det bliver for skørt nu! Jeg har fyldt grøn te på min flakon fra Tromborg, da den var tom for Rosenvand, som jeg ellers også har været glad for. Jeg bruger vandet til at pifte ansigtet op i løbet af dagen, og jeg mister altid inden for eksempel at tage olie på, fordi det gør huden mere åben overfor olien.

Jeg har aldrig drukket te regelmæssigt, som jeg for eksempel gør med kaffe, men jeg nyder en god kop te ind imellem, og har besluttet at starte hver dag med en kop grøn te – det er både godt for maven og for huden.

Biodynamiske hudplejeprodukter

Grøn hudpleje 2 Grøn hudpleje 3

Produkterne, jeg har investeret i, er fra italienske Oway, som jeg er så begejstret for, at jeg er begyndt at forhandle dem i min salon. De er biodynamiske og dermed frie for kemikalier og andre kunstige ingredienser. Jeg har også været rigtig glad for Rudolph Care i flere år, hvilket jeg stadig er, men med mit kendskab til indholdsstoffer og produktion, så er jeg vildt imponeret over, hvor naturlige Oway-produkterne er. De er i øvrigt også lidt billigere at købe, og det tæller altså også for mig.

I mine rutiner bruger jeg altså:

  • Ansigtsvand, dernæst Cleansing Milk
  • De-stress Tonic, dernæst Regenerating Booster, som er en olie til ansigtet
  • Radiance Face Balm

Jeg har i øvrigt sådan en barndomsforestilling om sprødt sengetøj og fed, duftende Niveacreme på kinderne, som giver mig associationer om ubetinget tryghed. På en eller anden måde får jeg indfriet lidt af den samme følelse med rutinen her. Jeg føler mig så enormt putteklar, når jeg har været igennem den, og ansigtscremen giver virkelig den rette mængde blødhed og duft fra naturlige urter, så jeg bliver nærmest barnligt salig. Lyder det skørt? Prøv selv, du vil blive overrasket.

Vi er en heldig familie, som har sovet på hotel i nat. Om lidt venter et oplevelsesrigt program i børnenes favør. Det får I mere at høre om på et senere tidspunkt, menjegkomtildet snapper løs på Dorte_bybak ♥

English recap

Skin routines has never been taking up my time – probably caused by the fact that I never had any skin issues and maybe haven’t realized that there would come a day, when my skin would be old and wrinkly. I just turned 38 and I have absolutely no regrets regarding my age, but I must admit my skin is no longer a velvet and youthful one and I have therefore started to focus more on some new routines. I drink green tea to detox and the products I use are biodynamic and all natural from the italian brand Oway. I especially enjoy the night routine that sends me straight to sleep heaven, feeling like a child.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.