Udgivet i Skriv en kommentar

Denim til mor og datter

denim til mor og datter 1denim til mor og datter 2 denim til mor og datter 3Copyright

English recap

Hvis man nu aldrig har været hende der cowboybuksepigen, kan man så lave om på det? Her er mine fineste denimfund til mor og til datter…

ScreendumpJeg har aldrig været sådan en rigtig cowboybuksepige, og jeg var vist flyttet hjemmefra før jeg rigtig fandt ud af at gå med jrans. Naturligvis har jeg jeans i garderoben, men jeg skal indrømme, at det ikke er, og nok aldrig bliver, en garderobeklassiker for mig. Lige med undtagelse af mine sorte, sidder-som-smør-skinny-jeans, som jeg bruger rigtig meget, men på en eller anden måde, synes jeg heller ikke, de er “rigtige jeans”.

Materialet, altså denim, kan jeg til gengæld rigtig godt lide. Jeg elsker den måde, som farven og behandlingen kan fortælle en historie, og jeg er derfor ret begejstret for denim som materiale. Det udstråler på mange måder kant, personlighed og nostalgi, og en nederdel er ikke bare en nederdel, når den er lavet i denim – ved du, hvad jeg mener?

Jeg fik en aften til at gå med bare at surfe rundt efter denim styles, som er alt andet end jeans, og ikke overraskende fandt jeg ud af at denim sagtens kan være for mig også. Her er, hvad jeg fandt:

 1. Jakke fra Rue Femme, den må jeg eje! Men holder mig lige for øjnene, mens jeg tipper jer om den, for jeg har brugt mit shoppebudget!
 2. Datterudgaven af den lækre denimjakke – fra Milk Copenhagen, som nu i øvrigt kører helt op til 50% på webshoppen
 3. Kittelkjole med god længde og bindebånd i taljen. Kjolen er fra G-Star
 4. Kjole fra MarMar med dipdye
 5. Det her er ren 70’er nostalgi og altså højaktuelt i modebilledet. Find kjolen fra Topshop her
 6. Denimtop med flæsevinge fra Milk Copenhagen
 7. Bukser fra Knast by Krutter
 8. En datterversion af den fine nummer 10. Denne er en Limited by Name It kjole
 9. Endnu en datterversion af nummer 10 – denne lag-på-lagkjole er fra Benetton
 10. Jeg er VILD med den her, og så koster den endda kun 249,- kr. hvilket jo ikke gør den mindre attraktiv. Kjole fra Vero Moda her
 11. Nederdel a la 70’erne fusioneret med nutidens enkle snit
 12. Lang nederdel, som vi husker dem fra slut 90’erne – de er tilbage, og du kan bare gå all-in! Find nederdelen fra Just Female her
 13. Billig og fin nederdel til småpiger med sandaler og solbrændte sommerben
 14. Nederdel fra MarMar med dip dye
 15. En lidt atypisk denimkjole, men jeg kan lide den.
 16. Pigekjole i 2 forskellige denimfarver – find kjolen her

denim favorit til børn

Kjolen her, som er til børn, er absolut det fineste denimfund, jeg er faldet over. Den er fra Marc O’Polo og er sat ned med 20%. Jeg ku’ godt x 2!

Lige nu er jeg på vej ud af døren, da jeg skal til infomøde på skolen, som pigerne skal starte på efter sommerferien. Vi ved nu, hvilken klasse pigerne skal starte i efter sommerferien, og jeg er spændt på at høre, om de kommer i klasse med nogle af dem, de kender fra børnehaven og deres frit. Så nåede vi så langt, og indser for alvor, at det er slut med barnevogne og sutter ♥

English recap

Denim is hot! But denim is so much more than just jeans, which in fact is not a big role player in my personal wardrobe, and I spend an evening surfing around to see what other denim styles could be found. I am surprised to find so many items that I could actually see myself wear! 

Right now I’m about to leave the house since I have a meeting at the new school. We now know which class our girls will be in after the holidays and we’re excited to find out if any of their friends will be in that same class as well. I find it somewhat crazy that we’re done, like really and absolutely done, with toddlers, diapers and pacifiers.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.