0
Løst og fast

Er du souvenirsamler?

Souvenirs 5Copyright

English recap
Samler du også sjove fund til dig, når du er på ferie? Jeg deler lidt tanker om de souvenirs, man bringer med sig hjem fra ferier, og hvordan de i hverdagen diskret minder én om de dejlige oplevelser, man har i baggagen. 

ScreendumpOkay, ingen skal være i tvivl om, at jeg er en dimsepige, som har det med at samle mangt og meget til mig. Jeg elsker fyld og detaljer, og jeg føler en vis tryghed ved at omgive mig med fine ting og gamle minder. Fra tid til anden behøver jeg en oprydning, så der bliver plads til nye ting, men generelt har jeg faktisk svært ved at skaffe mig af med ting, fordi jeg knytter følelser til det, som tingene står for.

Flere ting er blevet bragt med hjem fra ferie, og visse af dem ender i et fjernt hjørne, fordi man hjemme igen indser, at det nok var en overdreven feriestemning, der lige fik det til at virke helt rigtig at købe vinglas skåret i kokosnød (klog af skade!!). Enkelte ender dog med at indtage en fin plads i dagligdagen, og når det sker, så fylder de rent faktisk hverdagen med små, rare signalværdier. Her er et par af dem, som hos mig er blevet til blivende, værdsatte minder…

Souvenirs 3

Armbånd købt i Chinatown, Singapore, da jeg første gang besøgte byen. Mener det var i 2006, så taget i betragtning at armbåndet ikke er kostbart, så har det været med mig i mange år.

Ringen købte jeg i Ægypten på min sidste rejse med min far før han døde. Den er blevet brugt flittigt men er egentlig bare en messingsag, som jeg købte for 15 kroner – fairtrade vel at mærke. Det var i 2008.

Souvenirs 2

Den lange mand er slet ikke min, derimod min mands souvenir, men jeg er blevet så glad for at have ham her i stuen, så jeg synes godt, han måtte komme med i indlægget …

Souvenirs 4

Den fine æske har et kinesist stempel i sig, og jeg købte det i Singapore på samme tur, som jeg nævnte ovenfor…

Processed with VSCOcam with t1 preset

Pigerne her er også fra Singapore, og faktisk holder de ikke til ret meget. Det var vores piger, som fik lov at købe gaver med hjem til nogle veninder, og de valgte altså de søde dukker her…

Souvenirs 1

Fra en ferie i Thailand for 2 år siden, har jeg denne fine clutch, som jeg bruger en del i perioder. Lige for tiden er jeg glad for den, og jeg synes den giver det helt rette spunk til mine i øvrigt klassiske outfits.

Om præcis 3 uger flyver vi til Singapore igen, og jeg glæder mig til mange ting. Jeg skal helt sikkert finde små hyggelige souvenirs, som jeg kan bringe med mig hjem, men jeg glæder mig også bare til at fylde mit kamera op med smukke indtryk, fordi ofter er det faktisk min favoritbeskæftigelse, når vi er afsted.

Jeg suser hjem nu efter en blandet dag – først med kunder, senere et kursus. Jeg håber, du har haft en skøn dag også, kh Dorte ♥

English recap

I’m sharing with you some of the souvenirs that are important and appreciated by me. I always bring home something from my holidays, but it’s not every time I actually grow fond of my findings. These though are some favorites and since I’m flying off to Singapore in exactly 3 weeks I am anticipating some new things that can bring personal style and memories into my home. One of my favorite things to do when on holiday is definitely to shoot a lot of pictures.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.