Udgivet i Skriv en kommentar

Farligt fristende boligfund

Fine boligfundCopyright

English recap

“Åhh nej, hvorfor gjorde jeg nu det?”. Et hurtigt kig på boligsektionen, og så er man forelsket i lidt for mange ting og sager, som har den helt rette farvekombination og det nordiske udtryk, og dom selvfølgelig føles helt vildt rigtige til vores hjem. Her er nogle meget fristende boligfund.

ScreendumpAj nej nej, man skal simpelthen stoppe sig selv nogle gange, men det skib er altså sejlet. Den seneste tid, efter en ellers flot og lang pause fra den slags osen, har jeg finkæmmet Livingshop, Ellos, Boozt, Asos, Zalando og mange flere. Det er egentlig bare nogle småting, jeg sådan rigtig kan tillade mig at sige, jeg mangler, men når man leder efter bare en lille ting, så dukker der sjovt nok en masse andre ting op på turen, og det kræver altså seriøs viljestyrke at holde sig på måtten! Samlingen ovenfor er nogle ret så fine (og ind imellem temmeligt ekstravangante) boligfund:

  1. Smuk rustik tallerken fra House Doctor. Man kunne vel nøjes med 2 stk. Til at starte med, så det var til hyggeaftenerne med manden??
  2. Arhmen en fin stol fra Fredericia Furniture, som jeg må være ærlig at sige, at jeg slet ikke mangler eller har plads til…
  3. Jeg vidste det ikke, men VIPP har skisme da lavet fine små vægspots!
  4. Flot gyldent salatbestik fra Ferm Living til det nye køkken – jeg kan lige se det som en flot rekvisit i mine madbilleder
  5. Parmesan-rivejern fra Normann Copenhagen. Flotte farver, men mest af alt lader det til at være en del mere gennemtænkt praktisk, end det vi har lige nu
  6. Smuk vase fra NorthbyNorth
  7. Sjov vase lavet i papir – og ja, den siges altså at være vandtæt!
  8. Fin og buttet tekande fra Muuto
  9. Cuba stol fra Carl Hansen. Klassisk og meget aktuel i sit flettede kanvaslook.

Denne weekend har vi langt om længe fundet lidt tid til at få ryddet op, flyttet på rodet og organiseret os. I perioden med byggeri har vi måtte lave nogle stationer med børnenes kreasager, indholdet fra køkkenskabene og alt det andet, som 2 rum nu engang har taget sig af tidligere. Det kommer til at tage tid, før vores hjem igen føles helt roligt og lækkert, men allerede nu begynder det jo at hjælpe lidt.

I øvrigt faldt jeg over en sjov opbevaring med hundeører – det har slet ikke noget med sagen at gøre, men jeg var skisme da nødt til at dele det med jer. Sød ikk?!

Jeg nyder, at det rent faktisk er lidt køligere i dag, selvom et sted lige midtimellem heden og det kølige måtte være det helt ideelle trods alt. Jeg håber, du nyder din søndag ♥

English recap

Sharing some lovely interior findings that just tempt me a little too much. I’m beginning to feel more interested in the interiors design again after a period with not much focus on this. It might have something to do with the fact that my home has been a building area and hasn’t felt very nice or inspiring. Hopefully we will soon have our home back in shape though… enjoy your sunday!

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.