Udgivet i Skriv en kommentar

Sådan finder du ny inspiration på Instagram

Instagram hashtagsCopyright

English recap

At gå på opdagelse på Instagram er noget nær min bedste og værste overspringshandling. Her er mine tip til dig, som vil opdage nye hashtags og profiler, som kan give dig dit daglige rush…

Jeg er altså tosset med Instagram, og jeg har over det sidste halve år arbejdet anderledes med Instagram end tidligere. Blandt andet har jeg deltaget intet webinar og fulgt nogle professionelle Instagrammere, for simpelthen at se, hvordan de arbejder med deres platform. Med tiden er jeg blevet bevidst om, hvad jeg vil og ikke vil se på Instagram, og med udgangspunkt i den viden, kan jeg nu nemt finde vej til meget mere af det, som gør mig glad, når jeg åbner min app.

For at være helt ærlig, så er min adfærd på Instagram blevet til noget, jeg har ret mange krav omkring. Da jeg startede i sin tid, var der ikke så meget overvejelse bag mine posts, hvor jeg i dag er super veloverovervejet, fordi jeg skaber et galleri, der med en helt bestemt stemning er min dagbog, som jeg ønsker at fastholde mine små glimt. Det handler ikke om at skabe et realistisk billede af min hverdag, derimod at samle på positive glimt fra min hverdag. Sådan fungerer det for mig, mens det måske er anderledes for dig. Når min tilgang til mediet er dette, betyder det nok meget naturligt, at jeg søger lignende profiler, som arbejder med et smukt galleri. Jeg er der ikke for at blive venner med folk, men for at få et visuelt rush, men når det er sagt, lærer jeg selvfølgelig stille og roligt brugerne lidt at kende hen ad vejen.

Jeg stiller store krav til de profiler, jeg følger, og jeg er meget bevidst om, hvad jeg ikke vil udsættes for på Instagram; for eksempel hader jeg give aways og reposts af pressebilleder fra firmaer. Det lyder for nogle måske lidt hårdt eller arrogant, men vi skal jo have lov at være på platformen i den form, som nu engang føles mest givende for os selv, ikke?

De inspirerende hashtags

Jeg skifter lidt i mine interesser og temaer, og jeg bruger tid hver uge på at rejse rundt på Instagram. Jeg undersøger hvilke hashtags mine yndlingsprofiler benytter, og når jeg finder et populært hashtag, som jeg er vild med, følger jeg anbefalingerne i toppen, hvor der foreslås lignende hashtags. På den måde opdager jeg endnu flere guldkorn, som jeg her lige vil dele et par stykker af med jer:

#littlestoriesofmylife lidt af hvert og flere internationale profiler, som deler verdens skønhed, hverdagsliv og alt muligt andet

img_7943

#Coffeeshopvibes en verden af lækre kaffebarer og stemninger, der bare trækker referencer til topsmarte kaffebarer og minimalistisk indretning

img_7944

#Postitfortheaesthetic En hel masse sarte, delikate og fine billeder, herunder en del natur, blomster og mad

img_7946

#childhoodunplugged Små glimt fra familier og børns hverdag med masser af æstetik og visuel storytelling

Billede 22-06-2016 13.10.21

#provenciallife Rustik mad på dækkede plankeborde, landlige stemninger og naturen i fokus

Billede 22-06-2016 13.07.34

Senest har jeg kastet mig over små videoer, som jeg virkelig har lyst til at dyrke lidt mere. Jeg har dog brug for at få styr på mit tekniske udstyr og så for simpelthen at blive dygtigere. Men jeg leger med det, så mon ikke lige pludselig, der dukker lidt mere af den slags op på min profil. 

Der er helt naturligt forskel på, hvad vi hver især bruger de sociale medier til, og i mit tilfælde er det jo en del af mit arbejde. Det er derfor også værd at bemærke, at min profil er personlig, men ikke privat. Hvis du har nogle lækre hashtags, du hyppigt benytter, så hold dig ikke tilbage med at dele dem med os andre 

English recapInstagramming has become a big time swallower for me, and of course I consider it as part of my business as well. I love to travel by using hashtags, and since I started following some hashtags filled with beautiful artsy photos I have become some what of a geek about my own pictures. Some of my favorite hashtags these days are #provenciallife, #childhoodunplugged, #Postitfortheaesthetic, #Coffeeshopvibes and #littlestoriesofmylife.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.