0
Dessert, kage & slik Opskrifter

Frosting til cupcakes (forbedret opskrift)

Cupcakes frosting opskriftCopyright

English recap
Jeg har opdateret min opskrift på frosting til cupcakes og andre kager, og så hilser jeg da også bare lige på med lidt lørdagsstemning…

indlægget indeholder reklame_grøn

Sådan en fin lørdag fejres i fuld vigør her på Amager, hvor pigerne lige er blevet hentet til en overnatning hos bedsterne. Vi, derimod, er praktiske med oprydning, at sætte ting til salg og andre ting, som bare skal ordnes. Det bliver godt at få det overstået, og vi har en skøn aften i sigte, hvis altså jeg kan holde mig vågen!!

For et års tid siden delte jeg en opskrift på en frosting, som jeg bruger til kager, men jeg har et par gange oplevet, at jeg ikke var helt tilfreds med den. Derfor besluttede jeg at gå nye veje, da vi skulle lave kager til pigernes fødselsdag, og heldigvis landede det endnu bedre denne gang.

Cupcakes frosting opskriftCupcakes frosting opskrift

Frosting til cupcakes – opskrift

250 gram mascarpone
150 flormelis
200 gram meget blødt usaltet smør
2 spsk flødeskum
Evt. frugtfarve

Start med at piske den bløde smør, så den er helt glat og uden klumper, pisk så mascarponen i. Når massen er jævn tilsættes flormelis, hvorefter der piskes igen. Piskefløden tilsættes en anelse ad gangen, så du kan holde øje med konsistensen. Den gør frostingen lidt mere glat. Skal din frosting farves lidt, så brug frugtfarve – jeg brugte et par dråber orange pastafarve for at få den varmgyldne farve mere frem.

Jeg laver gerne frosting i forvejen, hvor jeg har hældt den på en engangssprøjtepose med takket tylle. Blot vent med at klippe tuden af posen, så kan du nemt opbevare den på køl med en klips som lukkeanordning. Tag den ud 15-20 minutter før, du skal sprøjte og klip tuden af. Det er en god idé lige at sprøjte en skefuld ud på et stykke bagepapir, før du går løs på kagerne, da den første portion nogle gange kan virke mere grynet end resten af indholdet.

Jeg har i øvrigt delt cupcakeopskriften til de fine eksemplarer, så du kan sagtens springe ud i et bageprojekt her i weekenden, hvis det gjorde dig sulten.

Hvad laver du mon selv på sødan en solrig og fin lørdag? Her får vi ryddet op, taget billeder af ting, som skal til salg og i aften skal vi på date, manden og jeg ♥

English recap

It was time to update my recipe on frosting for cupcakes since I found out about which ingredients I find work better. Today the girls have gone to the grannies to spend the night, and my husband and I are going out this evening. Before though we have a handfull of tasks to be done with, and then I just really hope I can keep my self awake for an evening with dims and cocktails.

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find inspiration til din næste kage eller dessert her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.