Geniale bryllupsgaver

Bryllupsgaver ideerCopyright

English recap

Sæsonen kalder på byllupsfester, og dermed også det store spørgsmål om, hvad man skal give brudeparret. Jeg har samlet lidt forslag sammen til gode bryllupsgaver – måske du kan bruge lidt inspiration?

indlægget indeholder reklame_grønForår og sommer er lig med bryllupper, og jeg synes altid det er så svært at finde på de gode bryllupsgaver. Nu blev jeg spurgt forleden, om jeg havde ideer til bryllupsgaver, og så var det jeg tænkte, at jeg jo lige så godt kunne dele de ideer med jer andre. Er der nogle af jer, som skal til bryllup snart?

Det er nu ikke fordi, jeg føler jeg er ekspert udi geniale bryllupsgaver, men dog har jeg da holdning til det. Til vores eget bryllup var der vel nærmest 2 kategorier af bryllupsgaver, hvor den ene ekviperede os med lækre ting til vores hjem, og den anden sørgede for vores ve og velvære. Begge var yderst værdsat, og der ligger derfor i mine forslag både ideer til oplevelser såvel som konkrete lækre ting, som jeg personligt ville elske både at modtage eller give.

  1. Ophold på Ruths Badehotel – jeg har ikke selv besøgt stedet, men jeg har efterhånden opsnappet, at rigtig mange bliver glade for netop sådan et ophold, så jeg er sikker på, at det er velbegrundet.
  2. Klassisk interiør er aldrig en dum gave, og det kunne for eksempel være den populære kubus i messing fra By Lassen
  3. Kunst er aldrig dumt, og denne skulptur fra Kristina Dam Studio, synes jeg altså forfærdelig godt om
  4. Et gavekort til Geranium, som simpelthen tryller med råvarerne. Det er eksklusivt og hypnotiserende fantastisk – jeg ved det, fordi vi fejrede vores første bryllupsdag med en middag der, netop fordi vi indløste gavekortet fra vores bryllup. Fotografen af de smukke billede er Claes Bech Poulsen
  5. Lækkert sengetøj fra Aiayu, som holder mange år frem. Jeg ville elske at sove i det!
  6. Den ser faktisk lidt skør ud, men står den på din terrasse, så er den aldeles skøn. Udendørs lyseholder fra Skærgården
  7. Docking højtaler fra Phillips – måske ikke den mest romantiske gave, men den er skisme god at have i hverdagen
  8. Endnu en klassiker, nemlig Kaj Bojesens abe i lille og mellem
  9. Gavekort til Meyers madskole, som jo har et væld af fantastiske kurser, som er hyggelige at tage med den, man deler sin hverdag med
  10. Skal højtaleren være lidt mere design-lækker, så er Kählers Fugato højtaler et glimrende alternativ med bluetooth og overraskende god lyd
  11. Giv et træ, det har symbolsk værdi og kan værdsættes mange år frem. Jeg ville overveje et Mirabel-træ, som giver mange, søde frugter og smukke blomster i foråret
  12. One Cup Moccamaster er en super gaveide, fordi den brygger den perfekte filtekaffe til en enkelt kop ad gangen.

Til vores eget bryllup fik vi en del porcelæn, som vi havde ønsket os. Det var klassisk Royal Copenhagen, en Lyngbyvase og noget loppefundet Bjørn Wiinblad. Vi fik også gavekort af meget forskellig karakter, dels til steder som Illums Bolighus, som man jo altid kan bruge, men også til en dag på ski i Sverige med efterfølgende overnatning og rustik middag. Den slags elsker jeg både at give og modtage – man ved der er lagt omtanke i den slags, og det er skønt at have “lidt på kontoen” til en date i året efter brylluppet. Det nød vi selv rigtig meget.

Nu vil jeg hoppe i bad, familien er lige kørt og senere skal jeg klippe et par stykker. Dagen byder ellers på mere skærmarbejde for mit vedkommende, og det glæder jeg mig nu til. Jeg skal nemlig sidde i det nye køkken og taste løs. God dag, klem fra Dorte ♥

English recap

Tis this wedding season and all that follows such joy. In the collage I have pointed out some ideas that I like for wedding gifts – of course it’s individual what others find exclusive to give, but I would lov to both receive and give the appointed gifts. Are you going to any weddings this year? 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.