Udgivet i Skriv en kommentar

Hverdagslykke #24

Lykkebid 2Copyright

English recap

Ugens lykkebidder var mange, også selvom det blev sat en giga kæp i hjulet undervejs. Her er sidste uges opsamling af gode ting.

indlægget indeholder reklame_grønDer er ret præcist 2 uger til vi flyver på ferie, og som det altid er før ferier, føles det intenst og nærmest uoverskueligt at skulle nå så meget inden, som vi tilfældigvis har på tapetet. Jeg nævner i flæng en Roskildefestival, Cirkus Summarum, maaaange kunder og blogindlæg, de sidste køkkendetaljer og pakning. Jeg havde håbet at nå lidt symaskinetid, så jeg  kunne opgradere børnenes feriegarderobe, og selvom jeg ikke helt har afskrevet muligheden endnu, begynder jeg at affinde mig med, at det måske ikke nåes. 

 Jeg skal nok sætte lidt flere ord på, hvad der har ramt os, men principielt kan jeg bare ikke give jer besked, før mine børn ved det. Bomben sprænger i aften, og jeg har tudet både indgår aftes og her til morgen, så jeg ser faktisk frem til at få det overstået!

Sidste uge var til trods fyldt op med masser sf hverdagslykke, og her kommer et par bidder.

Lykkebid 4

Skønne dage i Fårup Sommerland, som var så gæstfri at invitere os på ophold

Arthur i sin sædvanlige dybe søvn i gyngestolen

Lykkebid 3

Stribet lykke og gensynsglæde med smykker fra gemmerne

Lykkebid 1

Smukke Silke i sit es i haven

Lykkebid 2

En have fyldt med lilla lykke på stængel

ingredienser 1

Bagning i vores nye køkken

Hyldeblomst 2

Hyldeblomster – kan næsten ikke få nok af dem for tiden

Mandagen er skudt i gang, og inefyermiddag skal pigerne have besøg af legekammerater fra børnehavetiden, som er ren lykke. Nyd din dag og ugen forude, klem fra Dorte ♥

English recap
Last week was different from all others, especially since we got discouraging news as we left for our family trip over the weekend. Never the less, I insist on documenting the positive elements from the week which are little things like purple blossoms in my garden, cats in their best element, a wonderful weekend in Northern Jylland and baking in my new kitchen. I hope your week was full of wonders and wish you the best to come. Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.