Udgivet i Skriv en kommentar

Nyt hjørne til afslapning

Indretning hjørne afslapningCopyright

English recap

Hvor der før stod et marmorskrivebord, har vi nu besluttet at lave en ny indretning med et hjørne til afslapning. Her er en gammel vinkel fra mit hjem.

ScreendumpFør vi lavede nyt køkken stod mit marmor skrivebord på denne plads, men jeg har simpelthen besluttet, at det skal være slut. Jeg sad efterhånden så sjældent ved skrivebordet og arbejdede, så nu finder vi et nyt sted til bordet og udnytter hjørnet til noget andet. Det har ikke taget familien mange sekunder at tage det nye hjørne i brug, og jeg sidder her også netop nu og skriver dette indlæg. Udsynet til køkkenet og stuen er perfekt her, husets ellers elendige wifi virker ubekymret lige netop her og man slænger dejligt i Stingray-stolen.

Indretning hjørne afslapning Indretning hjørne afslapning

Jeg kan godt være lidt i tvivl om, hvorvidt vi kommer til at mangle et lille bord til en kop kaffe, eller måske ville det klæde hjørnet med et lille møbel eller en stor, rustik vase. Jeg faldt over disse indskudsborde hos Ellos, og selvom jeg sjældent er begejstret for den slags borde, så synes jeg faktisk, at lige præcis disse virker lidt betagende. For nu står det hele altså sådan her, og lige nu indretter vi heller ikke så meget, som vi rydder op. Det handler om de store linjer lige nu, så må detaljerne komme på plads senere på sommeren.

Jeg håber, din mandag skydes fornuftigt igang derude. Senere i dag melder jeg mig på banen med sidste uges lykkebidder. Knus, Dorte 

English recap

Before we started building the new kitchen I had my home office right here, but after the build I realized that I don’t need it anymore. I already seem to sit any where else when I’m working and we could definitely use the corner for some family relaxation instead. Moving the Stingray chair meant that everybody quickly started using the spot for alone time, just as it was meant to do. I hope your monday kicks off great and later today I will check in with the happy bites from last week. Love, Dorte

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.