Udgivet i 2 kommentarer

Jagten på de perfekte loafers

LoafersCopyright

English recap

Min evige jagt efter de perfekte loafers kom til en ende for et par år siden. Nu er skoene ved at være godt brugte, så jagten er sat ind påny…

ScreendumpJeg havde ikke de vildt høje tanker om dem, da jeg købte dem på presseturen til Spanien for et par år siden. De var billige til trods for den lækre, bløde kalveskindskvalitet, og derfor købte jeg dem. Jeg fik dem på bare 1 gang, og der vidste jeg det straks; her er skoene, jeg aldrig kan leve uden igen.

Skoene var fra Zara, og som alt andet fra den spanske, storproducerende kæde, udgår varer hurtigere end du kan nå at købe ekstra eksemplarer, så jeg må se i øjnene, at jeg aldrig skal have netop sådan et par igen, og ak! Jeg har ledt lige siden, først online i hele verden, dernæst i hver en Zara, jeg møder, og nu har jeg altså udvidet jagten til andre butikker og webshops i erkendelsen af, at jeg må finde nogle, som kan noget lige så godt.

Jeg kan godt se, hvor patetisk det ser ud med sådan en collage her, men jeg har åbenbart fotograferet de sko mange gange. Som du kan se på det midterste billede, er de efterhånden ved at være godt slidte, men jeg bruger dem fortsat. Jeg giver ikke op! Når det er sagt, så har jeg fundet et par gode bud på erstatninger, som jeg måske kunne blive lige så glad for på sigt:

  1. Svagt rosa loafers, de er søde, men de minder mere om et par ballerinaer end om mine skønne nogen
  2. Her er et par, som godt nok ikke ligger visuelt tæt op af mine, men der er alligevel noget ved dem, som jeg er særligt tiltalt ved. Måske hullerne. Loafers fra AMUST
  3. Hovsa, hvordan landede de her? Nå me jeg kunne slet ikke stå for de fine glimmersko, men de hører jo egentlig til i en anden sammenhæng…
  4. Søde, måske for søde? Find dem her
  5. De her kommer nok tættest på, og jeg har da også lidt tabt mit hjerte til dem. Loafers fra Samsøe Samsøe

Kender du det ikke godt? Det med at være blevet så glad for en bestemt ting, som slet ikke kan erstattes? Man kan næsten gå i selvsving i jagten på den perfekte erstatning, ikke?! ♥

English recap

Searching for the absolute right pair of loafers is not at all easy. Especially since I already have a 2 year old pair that have been so amazingly right that I don’t have that connection to any other I meet. I must say though that number 2 and number 5 i my collage above are making a move on me leaving me quite flattered. Maybe, just maybe I could find happiness again?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Jagten på de perfekte loafers

  1. Jeg er ret vild med dem fra Samsøe og så er de bløde som smør at have på 🙂

    1. Har du dem? Det lyder som om, du kan sige god for dem – det er nemlig præcis den rette beskrivelse ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.