fbpx

Juni, du gør mig grundglad

SommerCopyright

Jeg knuselsker den danske sommer, og netop derfor er der også masser af godt at berette fra og om juni måned allerede nu. Her er lidt af de ting, jeg bruger juni måned på, og lidt af det, som allerede er oplevet…

ScreendumpJeg er røget ud af vanen med at dele mine månedsplaner med jer, og nu er juni jo nærmest allerede halvt gået. Jeg kan nu godt sætte ord på et par af de ting, jeg glæder mig til og over i juni måned, fordi det er små meget, som gør mig grundglad for tiden. Jeg starter med en strofe…

Du danske sommer, jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig

Det er selvfølgelig fra Sommervisen af Thøger Larsen, og den linje rammer mig hvert år ved denne tid. For det er jo sandt, at den danske sommer lokker med mange forestillinger, til trods for at den ikke jævnligt svigter med indfrielsen af dem. Det har jo nok at gøre med, at når sommeren rammer Danmark, så kan den virkelig noget, og det er som om, vi danskere leger med på den præmis, at man må smide, hvad man har i hænderne, når muligheden for sene aftener, strand og bare tæer melder sig.


Blomster i alle afskygninger gør mig glad, her fra en overdådig blomsterbiks foran Magasin, men turen hjem fra institutionen byder også på storblomstrende haver og hvide stakitter, som dufter (altså blomsterne), og giver mig sådan en følelse af småtingsværdsættelse …

Sommerbørn på sommerterrassen med sommermadder – alt, som slutter på sommer, er bare godt!

3

Lysindfaldet i vores hjem, stråhatte, sand på gulvet og jordbær i skålen. Det er jo nærmest grundopskriften til en god dansk sommer!

Juniplanerne

  • Blive klar til ferie, herunder også få styr på vores ferie-SOS-kit
  • Udendørsmåltider i godt selskab, som da jeg mødtes med en veninde på Sticks’n’Sushi ved stranden 
  • Grille og spise masser af gode sommersalater
  • Se en masse gode venner, før der går ferie i den
  • Spise koldskål, ærter og jordbær til vi segner
  • Spise is, masser af is og drikke rigelige mængder af iskaffe
  • Lave min egen sorbet 
  • Finde mere tid i hverdagen til at hygge med min mand

Jeg slutter af med et tip, som din sommerhud har glæde af. Der er nemlig kampagne hos lookfantastic, så nu kan du klikke solfavoritter hjem til en næsten for favorabel pris. Find kampagnen her, jeg har været der selv.

Solfavoritter

PS. Du kan følge mig lidt mere casual på Snapchat, hvis du har lyst. Jeg har ikke brugt det så meget, men kan mærke, det vokser på mig nu. Jeg hedder Dorte_bybak

Søndagen er i fuld gang, og vi når både en stille formiddag, frokost hos svigerfamilien og leg-spis-skrid hos venner, som bor i nærheden af. Det lugtet af ladcykel, kølig vin og masser af grin. Nyd den derude fortsat kære venner, klem fra Dorte ♥

English recap

These days the summer in Denmark is far from dissapointing and it’s seems like every dane is brought up to accept the terms: to let go of all other plans and disappear out into the city, the beach or garden to soak up the sun. If you dont do it today, then it might be too late the day after. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.