Lav isvafler med krymmel på kanten

Isvafler krymmel kantCopyright

English recap

Jeg er græsenke fra og med i dag, så nu skal pigerne og jeg hygge igennem med lækre isvafler med krymmel på kanten for ikke at glemme samsovning. De er nemme at lave, altså isvaflerne, se bare her…

Jeg er gået i barndom. Det startede egentlig bare med lysten til at lave guf, men endte med at blive til et projekt af helt anden dimension. Der kom eventyrlige og fristende isvafler med krymmel ud af det, og senere i dag skal vi simpelthen nyde græsenkelivet med isvafler og guf.

Isvafler krymmel kantIsvafler krymmel kantIsvafler krymmel kantIsvafler krymmel kant

Vaflerne er købt, chokoladen smeltet over vandbad og når vaflerne er trukket gennem chokoladen drysses de med krymmel, kokos eller sukkerristede mandelstykker. Lad dem stå for en stund på et stykke bagepapir og stil dem derefter i en skål med sukker i køleskabet til de er stivnede helt.

Jeg lavede dem i går og her til morgen har de det stadig fint, så jeg regner med at vi hygger med isvafler i eftermiddag, når pigerne er hentet hjem fra fritten.

Vi har aftalt, at vi skal sove sammen i voksensengen mens farmand er ude at føjte. Det glæder vi os til, men jeg skal ærligt indrømme, at jeg er spændt på, hvordan det udspiller sig i praksis. God onsdag til dig og dine, klem fra Dorte 

English recapI’m like a child when it comes to desserts and pastels. Yesterday I decided that life couldn’t go on if I didn’t make these waffles with chocolate and sprinkles – so I did, since life had to go on. My plan is to serve them to the girls today and then being all full of ice cream we will simply have to roll into bed afterwards. 

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.