Lørdag morgen i vores nye køkken

Lørdag 10Copyright

English recap

Min lørdag morgen blev tilbragt i vores nye køkken, som jeg endelig kan vise jer lidt glimt fra. 

ScreendumpLørdag morgen må godt være lidt mere hyggelig end hverdagene, og selvom jeg havde booket kunder til hele dagen, så var der altså tid og lyst til at gøre lidt ud af morgenbordet her til morgen. Jeg bagte havregrødspandekager, som blev serveret med skyr, granola og friske jordbær, som Freja havde skåret ud med sin snitsikre børnekniv.

Lørdag 8Lørdag 11Lørdag 9Lørdag 7Lørdag 3Lørdag 1Lørdag 2

Selvom vores nye køkken langt om længe står færdigt, så mangler vi stadig en masse detaljer. Hyggelige elementer, optimal indretning i skabene, måske et billede på væggen, lamper og så videre. Jeg købte for noget tid tilbage disse disk-pendler, som vi venter på hjælp til at få monteret. Alt det andet kommer, så snart vi har tid, men nok vigtigst af alt, når vi har lært det nye rum bedre at kende og kan mærke med sikkerhed, hvad vi ønsker os. I mellemtiden nyder vi bare, at vi har fået et smukt og funktionelt køkken, som i den grad stimulerer min lyst til at lave mad og til at have pigerne med til madlavningen.

Nu vil jeg smække mine hævede ben op og slappe velfortjent af. Det har været en lang, men fin dag, og jeg trænger udelukkende til kold hvidvin, slikskål og afslapning. Rigtig dejlig aften til dig, klem fra Dorte 

English recap

Our new kitchen is finally done and I suppose it’s not necessary to point out, that I love it?! We kickstartede this saturday morning by baking oatmeal pancakes and having a quiet breakfast all together. Even though the kitchen is finished we still need to make it personal and detailed – we need some time to figure out how we will be using the kitchen on a daily basis before deciding on the little things like pictures. I hope you’re enjoying your weekend, love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Ida
    26. juni 2016 / 14:30

    Hvor ser køkkenet bare godt ud og hyggelige stemningsbilleder ? Går selv med IKEAkøkken-tanker. Hvilken bordplade har I valgt?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.