Udgivet i Skriv en kommentar

Mine køkkendrømme indfriet

lykke 1

køkkendrømmeCopyright

English recap
Med nyt køkken følger en masse forestillinger om livet, man skal leve med det fantastiske rum. Her sætter jeg lidt ord på de indretningstanker, jeg gør mig, men også hvad, jeg forventer af hverdagen med et nyt køkken…

ScreendumpI tråd med gårsdagens indlæg om børn i køkkenet, så falder der flere ting ind under emnet “at få nyt køkken”. En ting er jo at køkkenet er nyt, men der følger sjovt nok et spor af tanker, oprydning, vaner og forestillinger, når man fornyer sit hjem. Det er vel også grundtanken med at lave noget om, eller?!

Mine år i vores hus har gjort mig langt mere glad for tiden i køkkenet og for madlavning. Jeg elsker virkelig at bage og at lave salater, men jeg har med vores gamle køkken savnet, at jeg ikke skulle være asocial for at gøre alle de ting. Derfor handler mine forestillinger om alt lige fra en mere praktisk hverdag med bedre funktioner i køkkenet, som til alle de ting, jeg kan lave i mit nye køkken – vel at mærke uden at forlade familien. Nu er køkkenet blevet en del af vores spisestue og opholdsstue, så nu kan vi lave hver vores ting og alligevel være i hinandens synsfelt.

 

Indretningsdrømme til mit køkken

 1. Fint viskestykke med frynser og striber
 2. Skiferplade fra Nicolas Vahé – de fås til den nette sum á 15 og 25 kroner alt efter størrelse og kan altså gøre dine serveringer smukke og enkle
 3. Salt og peber kar på fin bakke. Sættet er fra Rosendahl og findes blandt andet her
 4. Viskestykke i hør fra Himla, som jeg er vild med
 5. Smuk træbakke i røget fra fra The Oak Men
 6. Piskeris i guld (nok ikke ægte dog) fra Bloomingville
 7. En hævekurv til mine bageprojekter. Der er altså også bare noget smukt over det rillede færdigbagte brød, ikke?
 8. Madpensler fra Nicholas Vahé. Jeg kan godt lide, at de er små og handy
 9. Skål i retrolook
 10. Rundt træfad i røget eg fra Applicata
 11. Børneforklæde i denim med cool stjerner på
 12. Den store kande med hældetud er simpelthen så indbydende, og giver mig lyst til at lave vand med alle mulige smage
 13. Stol i velour fra Gubi – hov smuttede den lige med i collagen?! 

Indretningsmæssigt har jeg såklart også nogle forestillinger, men de ligger nu ikke helt fast. Det er noget med farvestemninger og udtryk, og som I ved, er jeg også ret glad for at tage drømmende billeder til mit Instagram-galleri, så at have remidjer og ramme til at udleve den længsel, det er jo heller ikke dumt, vel?!

Jeg skal selvfølgelig nok lade jer se vores nye køkken på et tidspunkt, men der mangler detaljer lige nu, og så vil jeg gerne lære det at kende, før jeg deler med hele verden. Jeg håber, I får en dejlig fredag og weekend, knus fra Dorte ♥

English recap

Since my new kitchen is finally about to be done I am beginning to find my way around with new habits and some dreams about what to make and how to live in it. I imagine that I will spending more time baking and cooking since I feel that I’m still in the same room as the rest of the family. Oh the joy of finally ending a hughe project like this – do you know that feeling? I hope your weekend will amaze you, enjoy! Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.