Udgivet i Skriv en kommentar

Under mine kjoler…

Chemise underkjolerCopyright

English recap

Nu bliver det vist liiiidt intimt, men her er et tip om det indvendige gear, som også skal være i orden. Det handler om mine yndlings underkjoler, som jeg bruger året rundt – også til at sove i.

Da jeg sidste uge viste jer Noa Noa-kjolen her, var I nogle stykker, som spurgte hvad jeg har indenunder. Nu oplever jeg sådan set ikke kjolen som gennemsigtig eller afslørende, men til trods har jeg faktisk altid en eller anden underkjole under mine kjoler – både sommer og vinter. Det har jeg, dels fordi jeg føler mig mere tilpas, men mindst lige så meget fordi kjoler og bluser simpelthen “hænger” pænere på kroppen, når der er en glat underkjole eller top under.

Noa 2

Jeg har flere underkjoler i min basisgarderobe, men det skal ikke være en hemmelighed, at mine absolutte favoritter er dem fra Black Swan. Faktisk findes de jo både som toppe og som chemisekjoler. Lige nu findes den lange kun i sort, så jeg venter på, at de laver en pudderfarvet chemisekjole også. Imens jeg venter på den, affinder jeg mig med en fra H&M, som desværre har det med at kravle op, og det kan enhver jo tænke sig til, at man ikke gider i længden.

Se min guide til den fuldendte basisgarderobe her.

Nå, så fik I da lige en lille historie om mit undertøj. Den havde jeg ikke selv set komme, men hej hej intimgrænse. Kan du have det godt ♥

English recap

As I shared the dress from Noa Noa last week a couple of you wanted to know about my undergarments, and I am thinking “what the heck – lets just share that detail as well”. I am a sworn fan of the tops and undergarments with soft lace from Black Swan that I almost wear every day under everything – all year long. I also lov to sleep in them, and I can actually only think about one bad thing to mention, which is that the long version only exists in black right now. I am hopeful that a soft nude color will appear at some point though.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.