fbpx

Sådan laver du en smuk og nem hverdagsfrisure

knude 3knude 1knude 2Photos via Ellos

links

Jeg er fuldstændig vild med simple frisurer, ikke mindst hvis de trods alt ser ud af noget og lidt mere en blot en elastik om hestehalen. Her er et super tip til at lave en fin og nem hverdagsfrisure

Åhh ja, når hverdagen okser derudaf, så er vi altså mange, som bare tyr til elastikken og en hurtig hestehale eller knold. Selv prøver jeg faktisk at gøre bare lige en my mere end det, ikke mindst fordi jeg er bevidst om, at jeg på en måde bør være en slags hår-rollemodel overfor mine kunder, argh!

knude 4

Jeg faldt over den fine og store hårnål, som er ufattelig nem at bruge. Man kan sagtens nøjes med en enkelt, især hvis man har længde til under skuldrene eller mere, men et par stykker kan være en fordel, hvis man vil et mere løst look. Videoen her viser mulighederne og hvor nemt det kan gøres. Nålene har jeg fundet på Ellos, hvor de findes i flere farver*.

Læs også mine bedste tips til et sundt hår

Jeg håber, I nyder søndagen. Vi skal til fødselsdag, men først skal vi aflevere den lille hund, Pixi, som vi har lånt i et par dage 

………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest  

Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.