0
Børn Lately Livet med børn

Se dine venner, selvom du har børn

Besøg 1Copyright

English recap

Når man er småbørnsfamilie, er det vigtigt at finde plads til nye måder at se venner på, fordi man samtidig fastholder børnenes sengetider. Vi dyrker “leg, spis og skrid” til den store guldmedalje, og vi elsker konceptet…

indlægget indeholder reklame_grønNår 6 årige tøser mødes, og når personlighederne bare klikker, så giver det forældrene en uvurderlig frihed til at nyde voksensnak og til at smile af synet. Vi besøgte vores venner i søndags til det fremragende koncept, som de fleste børnefamilier kender; “Leg, spis og skrid” Vi elsker det koncept – alt holder ved det, fordi banen er kridtet op, og fordi alle er indforstået med, at efter aftensmaden, så går der ikke kaffe og dessert i den, fordi alle børn skal passe deres sengetider.

De 3 tøser fik udnyttet alle havens skønne kvadratmeter, og de var trætte, da vi kørte hjem. Også et glimrende koncept i øvrigt 😉

Besøg 6Besøg 4 Besøg 3 Besøg 2Lykke 2Besøg 5

Det nærmer sig efterhånden det tidspunkt, hvor vi snart ikke når flere af den slags aftaler før vi er vendt hjem fra sommerferie. Til gengæld bor vi hos et vennepar i Singapore, så mon ikke vi bliver fyldt op med masser af socialt?!

Jeg er så småt gået igang med at skrive lister, så vi om et par uger kan foretage en smidig pakning til ferien. Tænk at det er så meget lige om hjørnet nu… nyd dagen derude, klem fra Dorte ♥

English recapBeing a family with little ones we are of course very focused on keeping bed times, and therefore when we want to see friends sometimes, we practise the well-known concept we call “play, dine and dash”. It’s a perfect way to secure that the host doesn’t get disappointed when we break up after dinner, since we all need to turn focus on getting those little ones to bed, making lunch boxes and finding the way back to the necessary routines. We love the concept”

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.