Udgivet i 1 kommentar

Sommer i byen i kjole med flæser

kjole flæser fra GestuzCopyright

English recap

Om arbejdsmøder i byen, om solbeskinnede historiske bygninger i København og om noget så banalt som en kjole med flæser, som gør mig glad.

ScreendumpI går mødtes jeg endnu engang med et par blogkollegaer inde i byen. Det er blevet en super værdifuld arbejdsstund, og selvom det måske lyder ret “hyggeligt”, så får vi faktisk arbejdet en hel masse, udvekslet brugbare erfaringer med hinanden og også taget lidt billeder for hinanden, således vores “Instagram-husbands” kan blive lidt aflastet, ha ha.

Jeg elsker simpelthen de mange fine kroge, der findes i København, og i sommersolen får man virkelig lyst til at gå på opdagelse i baggårde og gader. Her er vi gået ind i gården bag det juridiske fakultet ved Fiolstræde, hvor du finder historiske og smukke bygninger.

kjole flæser fra Gestuz kjole flæser fra Gestuzkjole flæser fra Gestuz kjole flæser fra Gestuz

Skjortekjole fra Gestuz // Sandaler fra Angulus // Øreringe fra Maria Black // Ringen er en souvenir

Kjolen er simpelthen så fin, og jeg elsker virkelig skjortelooket. Flæserne giver bare lige det der ekstra til looket, som jo både gør den sommerlig og kontorvenlig, så det er lidt af en alsidig skønhed, hvis du spørger mig. Kan du lide den?

Jeg er lidt i tvivl, om vi når flere arbejdsmøder, før jeg flyver mod varmere himmelstrøg, men så er det jo godt, man har opgaver nok at kaste sig over – også uden kollegial sparring og hygge.

I dag har jeg rigeligt at se til, ikke mindst fordi vi pludselig ikke havde noget vand! Skræk og rædsel – heldigvis havde min kunde i det tidsrum meldt afbud, hvilket jo lidt var held i uheld. Jeg håber, du nyder dagen derude, klem fra Dorte ♥

English recap

About a dress from Gestuz that I just had to show you guys -here I am in a Copenhagen back yard that seemed like the perfect setting to match the lovely blue dress. I really enjoy to be able to work from anywhere, and especially when it means meeting with fellow bloggers in the city. I get so much inspiration on how to work better and smarter, when I discuss blogging with other bloggers.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

1 tanke om “Sommer i byen i kjole med flæser

  1. Kjolen er bare så fin og klæder dig vildt godt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.