0
Løst og fast Uncategorized

Status pt: træt og trist på pressetur

img_7836Copyright

English recap

Vi er taget på pressetur i det nordjyske, og vi storhygger i et meget intenst program. Fra hjemmefronten har vi dog fået triste nyheder, som så det er med blandede følelser disse dage…

ScreendumpJamen altså, hvor er det en intens og fantastisk weekend. Vi er ved at være godt brugte efter halvanden dag i rutsjebanerne i Fårup Sommerland, men heldigvis er det på den gode måde. På Hotel Fårup, hvor vi tilbragte en nat, var der rig mulighed for at slappe af ind imellem, og med udsigt over parkens forlystelser, så var vi alle godt underholdt fra både værelset og altanen.

Vi var nærmest kun lige ankommet, da vi modtog et svært opkald hjemmefra, som lige tog pusten fra os. Vi bruger nu dagene på lige at sunde os og afventer det rette tidspunkt til at inddrage pigerne i det. Det gør weekenden en anelse svær, dels fordi jeg selv har nogle følelser i klemme og samtidig gerne vil hygge mig med mine kollegaer – ikke mindst de, som jeg ikke kender så godt i forvejen, men også fordi vi bare går og venter på, at skulle gøre pigerne rigtig kede af det.

img_7793

Min nye stribede drøm fra Dagmar har bestemt ikke skuffet i pænhed eller praktiskhed

Her til morgen vågner vi i et feriehus i Skallerup Seaside Resort som begge piger har glædet sig vildt meget til at opleve igen, siden vi var her for 2 år siden. Dagen skal nok blive fyldt hurtigt op med aktiviteter, så vi kan vende snuden mod København med tilfredse og trætte børn på bagsædet.

Jeg glæder mig til at fortælle mere om vores tur, og ellers må du nyde din søndag, klem Dorte 

English recap

I’m in the northern Jylland with my family and some other bloggers. We’re participating in a press trip and having a lot of fun, even though we’re beginning to feel exhausted. I’ll give more stories about our trip when I have more time

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.