Udsalgsfavoritter til mine piger

Udsalgsfavoritter_piger 4 til 8 år

Copyright

English recap

Nå, men jeg får jo ikke syet før den ferie, så jeg må hellere finde et par gode ting til pigerne på udsalg i stedet. Heldigvis er det ikke så svært, og det kan jo gøre exceptionelt billigt, når nu der er det ene gode webshop-udsalg efter det andet…

ScreendumpDer er udsalg hos Boozt, og jeg har snuset lidt rundt. Jeg skal passe på, fordi jeg kan mærke, jeg er nem at friste, men eftersom jeg nok ikke når at sy til pigerne før vores ferie, så kunne det jo godt være, man i stedet skulle klikke nogle udsalgsting hjem til dem. De er vokset en hel del det seneste halve år, og flere af tingene i skabet er pinligt små og korte til dem, så jeg er lovligt undskyldt trods alt!

Der er vildt mange ting til børn på udsalg, men her er nogle af mine favoritter:

 1. Sjove og fine solbriller fra Molo
 2. Bluse med stjerner fra Molo
 3. Jakke fra altid skønne Mini A Ture
 4. Børnebikini fra Ralph Lauren
 5. Bluse med indianer-broderi fra Mango Kids
 6. Klassisk look med bluse fra Ralph Lauren Kids
 7. Sød og klassisk kjole fra Ralph Lauren Kids
 8. Shorts fra Petit by Sofie Schnoor
 9. Nederdel i broderie anglaise fra Mango Kids
 10. Termojakke i fin laksefarve fra Molo
 11. Angulus-sandaler
 12. Mere klassiske børnesandaler fra Angulus
 13. Mega cute gummistøvler fra Molo med sløjfe på

Sidste år havde vi et par super søde hvide broderie anglaisekjole fra H&M, som desværre er for små i år. Jeg faldt over denne lignende fra Name It, men den er desværre udsolgt i pigernes størrelse, øv! Nå men jeg har jo allerede klikket lidt hjem til pigerne nu, så I kan bare gå amok med resterne, hvis I også trænger til at garderobeopgradering. Jeg viser jeg mine køb i næste uge, tænker jeg…

Lørdagen bliver intens for mig, da jeg er booket med kunder fra kl 10-17 i dag. Så tror jeg da også bare, at benene skal i vejret efterfølgende, men heldigvis har jeg verdens sødeste kunder, så det skal nok blive hyggeligt. God lørdag, klem fra Dorte ♥

English recap

So, I really did have all the best intensions on sewing something for the girls before flying off to our holiday, but I have to realize, that it’s not going to happen with my tight schedule. Instead I decided to shop at the Boozt online sale, since they have great discounts and a broad range of styles to select from. I’ll show you some of my buyings next week. Love from Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.