Udgivet i 1 kommentar

Vietnamesiske forårsruller med rispapir

Rispapirruller 3

Rispapirruller er en frokostfavorit, jeg ofte benytter mig af at lave klar til dagens frokost. Her viser jeg, hvordan du nemt laver dine rispapirruller, hvordan du opbevarer dem og giver et par simple tip til smage, der fungerer ubesværligt for mig.

Som jeg tidligere har delt med jer, så smækker jeg jævnligt et par rispapirruller sammen til min frokost, ofte med resterne fra salatskålen dagen inden. Jeg er blevet spurgt til, hvordan jeg laver dem, om det er svært og hvordan jeg opbevarer dem, når jeg laver dem dagen før, så jeg har lige flækket lidt mere info sammen om det her. Håber det kan få jer igang med de appetitlige hapsere derude.

Lav en lækker peanutsauce til at dyppe dine ruller i eller til at hælde over det grønne inden i eller prøv med denne syrligt søde thaidressing

Rispapirruller 9

Hæld koldt vand i en tallerken og dyp et stykke rispapir i. Du skal blot dyppe det og straks tage det op på et skærebræt, hvor du lægger dit fyld på. 

Rispapirruller 6

Læg et salatblad på papiret og fortsæt med dit fyld. Placer et lidt under midten.

Rispapirruller 5

Her har jeg brugt nogle cup noodles inklusiv lidt af den spicy suppe, som er hældt over grøntsagerne, men lidt sød chilisauce, soja og ahornsirup eller anden smagsgiver kan også bruges.

Rispapirruller 7

Pak rullen ind, først nedefra, dernæst siderne hvorefter du kan rulle ganske forsigtigt.

Rispapirruller 4
Rispapirruller 1

Jeg laver typisk 2-3 stk til en eftermiddagssnack eller som tilbehør til et stykke kød. Jeg lægger dem på en lille tallerken, som jeg så stiller i en lukket pose i køleskabet.

Prøv dem også med:

  • Mango og tigerrejer i hvidløg
  • And og koriander
  • Kylling og peanutbutter

Hvad er mon din frokostfavorit, hvis du skal tænke forbi klapsammen-madderne? ♥

1 tanke om “Vietnamesiske forårsruller med rispapir

  1. […] Se hvordan du ruller rispapir til vietnamesiske foråsruller […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.