0
Løst og fast

10 sjove klip, du bare skal se

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 07.50.11 kopi

Det er søndag og det vores sidste feriedag. I morgen starter hverdagen op igen, og selvom jeg er sikker på, den nok skal blive tung på visse punkter, så glæder vi os til noget normalt igen. Jeg tror i øvrigt vores alle sammens døgn begynder at nærme sig DK-tid også, så kryds lige fingre for det…

Mens vi har været på tur, har vi set og genset diverse klip på youtube. Hvorfor? Bare fordi … Måske også noget med at skulle finde på tidsfordriv i lufthavnen, men i hvert fald har jeg samlet en stak klip sammen, som jeg fik lyst til at dele med jer. Det er kortere klip, de fleste giver et godt grin, men enkelte er mere alvorlige og smukke. Se med her, hvor jeg lægger ud med det vigtigste, som jeg ville ønske vi kunne hjernevaske hele jordens befolkning med, fordi F**k, hvor har det været en voldelig og hadefuld sommer på den konto!

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 08.54.28 kopi

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 07.50.11 kopi

Smukt budskab pakket ind i en smuk lille film…

Vores alle sammens Lukas Graham med sin anden amerikanske single “Mama Said” på Jimmy Fallons Tonight Show – Sådan Lukas!

Skærmbillede 2016-07-23 kl. 06.20.01

Ellen Degeneres om BIC’s kuglepenne til kvinder…. sjov galskab! Klik på billedet for at se klippet

Har set den her mange gange, og griner lige meget hver gang. Forhistorien er, at de har fået udleveret citater taget fra den britiske udgave af “Den store bagedyst”, som de skal recitere a la Romeo & Juliet…

Da Jimmy Fallon opdager, at han havde en chance hos Nicole Kidman, men slet ikke anede det… sjoveste klip!

Gammelt, men sjovt klip med Psy og Heidi Klum i fuld Gangnam Style – hun er dælme en cool tysker

Verdens sejeste First Lady giver den gas med Missy Elliot og James Corden…

Jeg er ikke hoppet med på Pokémon-dillen, men denne variant overvejer jeg til gengæld kraftigt… den passer præcis til mig, ha ha

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 07.42.43 kopi

Sjoveste klip med Adele, som har Ellen i sit øre. Sjoveste prank længe, ikke mindst fordi Adele i den grad holder masken. Elsker Ellen og elsker Adele, så what’s not to like?! (Klik på billedet for at se klippet)

Nå, men forude ligger søndag med lidt praktiske to do’s som indkøb, madplan, lægge bunker af tøj på plads og ellers prøve at få hygget til det sidste. Måske man lige skulle klemme en kort strandtur ind i programmet også? Nyd din derude, Dorte 

English recap

So we did a lot of timekilling in those airports and I came across funny clips on youtube, facebook and ellentube. Thought I would entertain you with them on this sunday – most of them are funny but the first clip I find so important and I wish we could influence every human being on this earth with this mindset. This summer has been bloody and sad in so many ways and it just terrifies me. Watch that one if not the rest! Enjoy your sunday nice people – Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.