7 skønne sommeropskrifter

Copyright

English recap

Om de retter, som hiver sommerfølelsen i land. Her deler jeg 7 sommeropskrifter, som jeg håber vil bringe lidt sommerfølelse til jer i regnfulde Danmark.

Åhhh den sommer, den har det altså med at tænde smagsløgene, og man bare sukker efter friskhed, syrlighed og kølige retter. Har jeg ret? Her i Singapore nyder vi masser af is og asiatiske retter, og der mangler bestemt ikke sommerfølelse, men det hører jeg jo, at der nok gør derhjemme?


Jeg tænkte, jeg ville samle 7 af mine sommerfavoritter til jer – nogle af dem, som jeg laver hyppigt gennem sommeren, eller som jeg bare kommer i stensikkert sommerhumør af.

Pavlova

Pavlova miljø

Kagen er faktisk lidt af en drøm – virkelig ud over det sædvanlige med mascarponecreme, som fylder krateret op, med friske, sprøde bær og skumfidusagtig marengs overload. Den er ikke slankevenlig, og den skal ikke gemmes i køleskabet, så bag den og inviter vennerne til gilde – opskrift her.

Jordbærmilkshake

2015-05-15 08.53.57

Jordbærshake med mynte og citron – og du kan lige så godt lave den store kandefuld, fordi alle vil elske den og skrige på mere! Opskriften finder du her

Myntesirup

IMG_8593.JPG

Myntesirup – til dit vand, danskvand, drinks og til salater. Ja du må faktisk stoppe dig selv i hvad du vil bruge din sirup til, men opskriften finder du i hvert fald her.

3 gode tilbehør til dine frikadeller

IMG_1410.JPG

Foruden de 2 varianter af kold kartoffelsalat, som er lavet udfra modellen “spring over hvor gærdet er lavest”, så er denne salat med gulerodschips og blue cheese altså heller ikke at kimse af. Genial til frikadeller, så er det sagt!

Gin Fizz med kaki og mynte

2015-11-13 05.58.15

Fizz er absolut en sommerting for mig. Det er muligheden for at nyde en smule alkohol uden at tilegne sig en ordentlig svimmeltur efter en hel dag i solen. Denne gin fizz med mynte og kaki er ret skøn og ser også lidt eksotisk ud – og det har jo aldrig skadet, vel?!

opskrift på snobrød

Snobrød

Udover ristede skumfiduser, så kan jeg faktisk ikke komme i tanker om noget, der slår friskbagt, bålduftende snobrød. Især hvis det er lige knap færdigbagt i midten, så er jeg en glad gæst i snobrøds-restauranten. Min bedste snobrødsopskrift finder du her

Frisk og let sommersalat

Salat 2

Let, syrlig, sprød og frisk – og ganske hurtig at lave endda. Perfekt til sommerens fiskeretter – find opskriften her

Nu vil jeg fise tilbage til feriehyggen, men jeg tjekker naturligvis ind igen snart. Bare fordi det er hyggeligt, og jeg ikke kan lade være – knus fra Dorte ♥

English recap

I hear that the summer is absent back in Denmark which makes me somewhat of a bad friend, posting Singaporean pictures all the time. I therefore decided to bring my favorite 7 summer recipes to you in the hopes of spreding some joy. 

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.