Udgivet i Skriv en kommentar

Banana Split med friteret banan

Banana Split friteret bananCopyright

English recap
Banana Split er en klassiker, som er elsket og hadet af mange. Her serverer jeg en Banana Split deluxe med friteret banan og ristet kokos – det kan ingen blive sure over! Bon appetit alle sammen.

indlægget indeholder reklame_grøn

Smagsnuancerne fejler ikke noget, så det er nærmere noget med dessertens image, når der trækkes fordomsfulde miner op af skuffen ved talen om Banana Split. Jeg fik lyst til at lave friteret banan for noget tid siden, og jeg fandt det meget naturligt at bruge dem til at opgradere den gode gamle klassiker, så her viser jeg en lidt underspillet version af den klassiske Banana Split, som overrasker i smagsnuancer og konsistenser.

Banana Split friteret banan 3 Banana Split friteret banan 4 Banana Split friteret banan 2Banana Splip friteret banan 1

Sådan laver du en Banana Split med friteret banan

De friterede bananer smager virkelig godt, og de er nemme at lave. Jeg bruger denne glutenfri opskrift på pandekagedej, som bananerne dyppes i. Ved at slice en banan i halve er de lige til at dumpe forsigtigt ned i gryden for en kort bemærkning. Det går stærkt, så bliv ved din gryde – og husk, at børnene ikke kan hjælpe til her!

Anret 3 kugler vanilleis i en tallerken. Hæld chokoladesauce over og anret 2 friterede bananer på toppen. Det er en god ide at lade dem køle lidt ned, før du anretter dem på isen, der hurtigt smelter. Drys lidt flormelis og ristet kokos på toppen servér.

Jeg har serveret desserten i den smukke Kählerskål af Anders Arhøj, som vel ikke i grunden er designet til formålet. Jeg synes nu, det fungerer meget godt, og jeg kunne sagtens finde på at gøre det igen.

Senere i dag flyver jeg ud i verden, og jeg ved ikke præcis hvornår jeg poster det næste indlæg til jer. Hæng i, jeg vender stærkt tilbage indenfor et par dage. Klem fra Dorte ♥

English recap

The Banana Split is a classic dessert that is both loved and frowned at. I like the tastes combined in the dessert and fint that it’s underestimated and therefore I decided to pimp up the dish and make a deluxe version with deep-fried bananas. Boy was that a great decision – you should definitely try it. The dish has vanilla ice cream, chocolate sauce, frittered bananas and some roasted coconut and sugar. Bon appetit!

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find inspiration til din næste kage eller dessert her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.