0
Børn Rejser Singapore

Singapore Zoo – en aldeles unik oplevelse

Singapore ZooCopyright

English recap

Singapore Zoo er helt fantastisk og anderledes end andre ZOO’s, jeg har besøgt. Du kommer helt tæt på dyrene, endda så de kan røres ved i nogle tilfælde, og du skal nogle gange selv lede efter dem, fordi omgivelserne er gjort autentiske og rare for dyrene.

ScreendumpLidt udenfor Singapore finder du deres berømte og populære ZOO. Vi har besøgt den flere gange, faktisk hver gang vi har været i Singapore, og man bliver aldrig rigtig træt af oplevelsen, fordi parken er indrettet så autentisk og naturligt, som muligt, hvor der stadig er taget alle sikkerhedshensyn.

Jeg har en svaghed for Fragile Forest, som er en lille indhegnet skov, du går ind i med dyrene omkring dig. Især Lemurerne har jeg altid været vild med, så at kunne hilse på dem helt tæt på, er jeg bare vild med.

zoo 3 Zoo 4 Zoo 5

Den hale der, var bare for fristende for Freja…

Zoo 6

Det lader dog til, at lemurerne er ret ligeglade med vores tilnærmelser, så den blev bare siddende. Du møder i Fragile Forest også flagermus, dovendyr, papegøjelignende fugle (sorry, jeg har ikke styr på fugle) og andet dyreliv.

Zoo 7 Zoo 8 Zoo 10Zoo 9Zoo 2

I parken finder du desuden en del forskellige primater, som lever dels oppe i træerne, dels i forskellige habitater, som giver dem frie rammer at bevæge sig på. Det fungerer super godt, og jeg er blandt andet imponeret over Orangutangerne, som har deres hjem i trætoppene over os. Singapore Zoo har et af verdens største og helt unikke habitat for orangutanger, og gør i øvrigt en stor indsats for overlevelsen af de truede primater, blandt andet ved til dato at have avlet 37 orangutaner. På den konto kan jeg i øvrigt nævne, at hvis dit hjerte banker for sagen, kan støtte den danske forening Red Orangutanen med bidrag.

Zoo 17Zoo 14 Zoo 15 Zoo 13

Og så er der selvfølgelig alle de andre dyr, som du kender fra de danske ZOO’s…

Zoo 16Zoo 12Zoo 20Zoo 18Zoo 21Zoo 22

Praktisk info om Singapore Zoo

Har du ikke bil i Singapore, så snup en taxa ud til ZOO. Det er en tur på cirka en halv time, men det gør ikke prisen uoverkommelig. Vi gav ca.30$ for turen derud, hvilket svarer til omkring 135 kroner, og vi kørte fra Sentosa Cove, som trods alt ligger længere ude, end hvis I bore i byen.

Maden i ZOO kunne godt være bedre, i hvert fald hvis man er til sunde alternativer. Der ligger KFC og flere kinesiske food courts, men det meste er dyrt og ikke nødvendigvis godt. Tag i stedet en god madpakke med og spis den i skyggen, eller som vi gjorde; på turen rundt med den guidede tram ride – et zebrastribet biltog, som kører dig rundt i parken.

Zoo 11

HUSK badetøj, så I kan tage et afkølende break i vandlandet, som ligger cirka halvvejs gennem parkens rute. Da du befinder dig i et naturligt regnskovsklima betyder det en ubærlig luftfugtighed, så du vil elske vandlandet.

Skærmbillede 2016-07-23 kl. 09.43.35

Besøg Singapore Zoo’s hjemmeside for yderligere info.

Jeg håber, I nyder weekenden derude. Vi har tilbragt dagen i Vejby Strand og vender snuden tilbage mod byen inden længe 

English recap

During our holiday we payed a visit to Singapore Zoo and even though we’ve been there numerous of times we never get bored. The park is unique with its natural habitats for especially primates and if you remember to look up you’ll find orangutans in the tree tops. I have a soft spot for the Fragile Forest where you have close encounters with lemurs, bats, sloths and different birds. Go to Singapore Zoo website for more info.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.