Den der lille sorte kjole, man skal have i skabet

lille sorte kjoleCopyright

English recap

Om en rigtig fin kjole, som jeg alligevel endte med at returnere efter at have prøvet den på flere gange. Måske senere på sæsonen? Den begår sig i hvert fald perfekt som den klassiske lille sorte kjole…

ScreendumpJeg var simpelthen sådan i tvivl, at jeg sendte kjolen her retur, men I skal da ikke snydes fra at se den. Jeg fik manden til at knipse et par hurtige billeder, da jeg prøvede den på, fordi jeg mange gange bedre kan forholde mig til tøjet, når jeg ikke bare ser det oppefra og ned mod fødderne. Jeg er ikke afklaret med at have returneret den, så jeg holder øje og tænker mig om, om hvem ved, om man måske hapser den senere hen – måske endda på udsalg, når den tid kommer?!

lille sorte kjolelille sorte kjolelille sorte kjole

 

Kjolen er fra Baum und Pferdgartens efterårskollektion, så det er altså en af de spritnye modeller. Den er klassisk, elegant og let at have på. Ikke mindst er det jo en af de der, som kan agere hverdag, kontor og fest på én og samme gang, så den er perfekt til efterårets festlige begivenheder.

PS. Hvad sker der for mormorarmene?? Holder mig for øjnene og håber, de forsvinder straks! Nyd søndagen kære folkens, vi skal i Cirkus Summarum i dag, følg endelig med på Snapchat (Dorte_bybak). Klem fra Dorte ♥

English recap

In a basic wardrobe you definitely need a little black dress and this one it a good suggestion on one that can go as office dress as well as party dress. The dress is an AW16 dress from Baum und Pferdgarten – an exclusive danish brand that I admire a lot.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
Share:

4 Comments

  1. Signe
    3. juli 2016 / 10:47

    Hvor er dine fine sandaler fra? 🙂

  2. 4. juli 2016 / 15:44

    Glem lige alt om de arme, jeg er ved at dø over hvor fin du er! Det der er da noget nær den perfekte kjole. Og sandalerne, love love love!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.