Festival mommy-style…

Copyright

English recap

Med risiko for at blive patetisk, så er her min sammeligning af Cirkus Summarum og en hvilken som helst dansk festival. Lugter du misundelse? Så er det fordi, den i den grad er til stede…

Godt så, lad os kalde det afgjort! Jeg skal definately på festival til næste år, ellers tror jeg nogle skyder mig … Jeg har den seneste uge haft manden tvangsindlagt til at (lære at) snappe, så jeg kan få koncertbidder og festivalstemning, og han har ikke skuffet mig – jeg er til gengæld ret overbevist om, at hans drengevenner ikke er lige så begejstrede som jeg, he he.

Jeg føler, at alle undtagen mig er på festival disse dage, i hvert fald at dømme efter diverse posts på Snapchat og Facebook. Jeg suger det til mig i overdreven grad, mens jeg bliver grønnnere og grønnere af misundelse, og det tætteste jeg selv kommer lidt festivalstemning, det må være dagens tur i Cirkus Summarum. Tænk hvad du vil, men det er rent faktisk en fin oplevelse, ikke mindst for børnene, men det er jo ikke at sammenligne med “true festivalstyle”. At min søde, tømmermandsramte veninde tog med mig pustede dog lidt mere festivalstemning i oplevelsen.

Burde have været fadbamse, men er i dette tilfælde Ice Latte og en mommykruv med praktisk regntøj

Festivalrøjsere og bare ben…

Festivalstemning, måske et par undermålere for mange??

Det er ellers maaaange år siden jeg sidst var sådan rigtigt på festival, og jeg troede faktisk, jeg var vokset fra konceptet, men ak! En gang festival-trunte, altid festivaltrunte, og jeg har de seneste 2-3 år bygget mere og mere op til min tilbagevenden. Det bliver til næste år, det skal det simpelthen – jeg må finde ud af, om det skal være Roskilde, Northside, Tinderbox eller Skanderborg… hælder pt. mest til Tinderbox, som vel kommer nærmest min gode gamle Midtfyns Festival?

Nå, kære venner. Min søde mand er hjemvendt, jeg er træt i hovedet efter flere dage som græsenke og med Cirkus Summarum som den store finale. Der er bestilt sushi, som skal nydes til en Islandsk fodboldkamp og for første gang siden 1992 glæder jeg mig til at sidde og heppe med 

English recap

I’m feeling that festival hype these days and I’m very envious on those attending – the closest I get to something like that these days are a pair of rubberboots and a circus with the kids today. Call it festival mommy style! I just ordered sushi that I look forward to enjoy together with my (tired) husband who has returned from Roskilde Festival. Enjoy your sunday folks, love Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.