Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Opskrift på grøn cooler (alkoholfri) med agurk og mynte
45   201
10   94
14   128
5   105
23   208
5   81
0   147
19   135
6   143
4   128

Grøn cooler med mynte og agurk (alkoholfri)

Grøn cooler alkoholfri agurk mynteCopyright

English recap

Her er en alkholfri cooler med mynte og agurk, som er en vaskeægte nydelse med bobler til hverdagen, og en nem måde at huske at få drukket lidt væske på…

ScreendumpÉn ting, jeg er virkelig dårlig til, det er at drikke vand i løbet af dagen. Det er virkelig dumt af mig, men jeg glemmer det og finder det faktisk også lidt uinteressant. Jeg bruger forskellige kneb til at motivere mig selv til at huske de vigtige dråber, blandt andet er jeg vild med danskvand og vand med smag i.

I singapore fik jeg serveret en cooler på et spisested, og det var så forfriskende og lækkert, at jeg har taget ideen til mig. Her til aften lavede jeg et kæmpe glas, som er blevet nydt.

Grøn cooler alkoholfri agurk mynte

Sådan laver du min green cooler (alkoholfri)

Når jeg fremhæver, at denne cooler er alkoholfri, så er det fordi jeg primært fandt opskrifter på drinks og cocktails under begrebet cooler, men denne er altså en alkoholfri læskedrik.

Jeg bruger min slowjuicer, men du kan også bruge en blender til ingredienserne, især hvis du, som jeg, har ingefærsaften stående på køl i forvejen.

Grøn cooler alkoholfri agurk mynte Grøn cooler alkoholfri agurk mynte

Blend en halv økologisk citron uden skal med 2/3 skrællet agurk og en håndfuld mynteblade med stængel. Hæld saften i et stort glas og tilsæt ingefær efter smag og behag. Fyld isterninger i glasset og fyld op med danskvand.

Grøn cooler alkoholfri agurk mynte Grøn cooler alkoholfri agurk mynteGrøn cooler alkoholfri agurk mynteGrøn cooler alkoholfri agurk mynteGrøn cooler alkoholfri agurk mynte

Jeg overvejer om ikke godt man kunne lave saften klar og stille på køl til næste dag, således jeg blot skal blande op med danskvand for at have cooleren til at holde mig kørende i løbet af arbejdsdagen. Det må prøves 

English recap

I’m nuts about this green cooler I made earlier today. It’s very easy and it’s a great way to ensure to actually drink some water during the day. Blend or juice halv a lemon with 2/3 peeled cucumber and a large handful mint. Pour the juice into a large glass, add ginger juice and ice cubes and then top with sparkeling water before enjoying. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.