Udgivet i Skriv en kommentar

Hjemme igen med masser af…

Vi landede her til morgen efter en lang flyvning, lyn-mellemlanding i Zürich af den nærmest stressende karakter og kort flyvning. I øvrigt typisk man skal hives til side for at gennemgå kryptisk kurvetaske med asiatiske souvenirs, endnu mere typisk når man kun har et kvarter transfertid!! Det er nu gået fint med rejsen, selvom den aldrig er super sjov, men vores piger er sgu et par tjekkede rejsetrunter, og vi kender den efterhånden godt nok til at vide hvornår, og hvordan vi lige skal træde ind med en afledningsmanøvre for at undgå store anfald af frustration. Og nu er vi altså endelig tilbage i vores egne rammer og et gabende tomt køleskab, mens jeg ligger på sofaen med vinduer og døre åbne til lyden af dansk sommer og fuglefløjt. 


Intet er helt skidt, vi er bare trætte og har ellers masser af:

  • Jetlag
  • Minder
  • Blødsind
  • Hvide bikinistreger
  • Ideer til boligforandringer
  • Lyst på hverdag

Intet nyt på den konto. Ferieopskriften forandret sig aldrig, og det er nu også ret dejligt, at man regne med en fyldt konto uanset hvilken ferie man holder sig. Jeg vender snart tilbage med dugfriske indlæg, og jeg har blandt andet en skøn boligreportage i ærmet samt lidt nørderi omkring skoletasker, for ikke at glemme et par fine anbefalinger til ting, du kan lave på Fyn. 

Nyd torsdagen, hvad end den er almindelig eller ferieramt, klem fra Dorte 

English recap

First update from my sofa – we just got in after a long travel from Singapore to Copenhagen and we’re of course tired and jetlaged, but filled up with satisfaction and good memories from a great vacation

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.