Jeg er i øvrigt fjollet med…

img_8194Copyright

English recap

Det er lørdag og jeg har ferie, så jeg starter med et gakket og usammenhængende indlæg om lidt af hvert, som jeg er fjollet med. Det er jo ikke altid, man lige har noget seriøst at byde ind med på sådan en 1. feriedag, vel?!

IMG_1637

De hersens hænge-på-døren-knager fra IKEA – hvem skulle have troet, vi havde så mange ekstra opbevaringsmuligheder? Jeg har flere af dem, og jeg tror simpelthen jeg må ud at købe et par stykker mere…

Skærmbillede 2016-07-01 kl. 22.54.22

Instagram-profilen Bettinas Kitchen, som igen og igen serverer de smukkeste retter, jeg nogensinde har set

img_8194

Harvey Spector, den dårende frække hovedrolleindehaver i Suits. Jeg venter med længsel på frigivelsen af sæson 5 på Netflix, og jeg hepper i øvrigt på at han dukker op med sideskildning, som han havde det i 1. Sæson. Go Harvey!

IMG_1638

Stråhatte! Noget så tosset som stråhatte på en knage kan få mig i sælsomt og fint humør…

Jeg er mest af alt tosset med, at dagen starter uden vækkeur og med 2 unger i sengen. Det er gået op for mig, at det en dag slutter – at de bliver for store, og selvom der selvfølgelig er maaaange år til, så er det bare lige gået op for mig, hvor trist det er. Så jeg er fjollet med at dele min seng med dem, og med at vi om lidt smutter ud og køber fancy morgenmad, ligesom jeg er fjollet med at skulle putte ting i kufferten i eftermiddag. Der er åbenlyst bare mange fine ting at være fjollet med…

Nyd lørdagen alle sammen, knus fra Dorte ♥

English recap

On this very first day of my holiday I am feeling goofy and relaxed and I thought I’d just share some silly things, that makes me smile. Enjoy your saturday.

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.