Udgivet i Skriv en kommentar

Super nem opskrift på lavendelsukker

Lavendelsukker opskrift 2Copyright

English recap

Jeg har lavet et patentglas med lavendelsukker, som står og trækker til vi kommer hjem fra ferie. Det er nemt at lave, og hvis du vil forsøde din sommergrød, the eller kager, så prøv den nemme opskrift her.

ScreendumpJeg har længe haft intentioner om at lave hjemmelavet lavendelsukker med lavendlerne fra haven. Hvorfor det så lige skulle ende med, at jeg kastede mig over det et par timer før vi skulle til lufthavnen, er svært at svare på. Det lå ligesom bare lige til højrebenet, og det er jo ret perfekt at der står et lækkert glas klar til os, når vi vender snuden hjem fra ferie igen.

Lavendelsukker opskrift 3 Lavendelsukker opskrift 5 Lavendelsukker opskrift 4Lavendelsukker opskrift 2 Lavendelsukker opskrift 1
Du kan bruge alle slags lavendler og de må gerne være tørrede i forvejen også. Jeg har brugt en blanding af tørret lavendel, fordi jeg samler løbende, og så et par friske stængler.

Opskrift lavendelsukker

I et patentglas hældes lidt sukker. Jeg bruger ingen faste mål, men har her anvendt ca. 2 dl. rørsukker og så en god håndfuld lavendel. Med låget skruet på patentglasset rystet blandingen godt sammen og så skal den ellers have lov at trække i et par uger for at blive intens i smagen.

Jeg synes det er skønt med et drys på morgengrøden eller -jugurten, ligesom det kan være fint i en kop grøn the eller som pynt på kager.

Jeg har sat indlægget her til at poste automatisk, men jeg skulle gerne være lige ved at lande i Singapore efter en sikkert drøj tur. Vi høres ved, klem fra Dorte 

English recap

I know this sounds crazy but just 2 hours before leaving for the airport I decided to make lavender sugar! It’s very easy to make though and I just blended cane sugar and lavenders from the garden in a glass and put on the lid. The mix will stay put till we return from our holiday and hopefully that will bring us floral sweetener for our oat meals and cakes for the rest of the summer. I should be just about landing in Singapore by now – this post was automatically postet for you. Enjoy your day – love Dorte

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.