0   67
4   110
16   195
3   97
3   153
12   136
9   221
8   130
6   204
13   112

Lykkebidder #26

Copyright

English recap

Sidste uge var travl og ikke alene lykkefuld, men ikke desto mindre fandt jeg mange lækre glimt til denne uges omgang af lykkebidder.

indlægget indeholder reklame_grønMå jeg lige starte med at sige “Shiiit, vi flyver på ferie i morgen!!”. Jeg fatter det ikke, stadigvæk, og faktisk spekulerer jeg på, om man kan flyve om på den anden side af jorden uden mentalt at opdage det? Nej, nok ikke… så jeg tænker, at virkeligheden rammer, når vi står i lufthavnen og kommer i tanker om tandbørsten, som er glemt derhjemme.

Sidste uge var lig med de sidste kunder, der lige skulle nå en tur forbi saksen, så jeg havde travlt. Jeg var også alene med pigerne fra onsdag til søndag, hvor manden var på Roskilde Festival, og det bragte lidt gedigen tøsehygge med sig på hjemmefronten. Selvom det var hårdt at være selv, så var det også hyggeligt! Her er mine favoritbidder fra sidste uge…

IMG_1648

Silke har fundet mere ro i familiekaoset her et par uger efter at være blevet alenedronning i vores hjem. Her har hun lagt sig til at sove dybt midt på stuegulvet en dag, hvor vi hyggede med dyner hele dagen…

Retro islykke, som jeg må sige er stærkt undervurderet. Jeg kommer i tanker om, at jeg som gravid havde en periode, hvor flere af disse dagligt blev konsumeret… slet ikke skidt!

IMG_1644

Mere dynehygge, men her fordi jeg havde børn i sengen 4 nætter i træk – helt frivilligt og som jeg gav udtryk for her, temmelig hyggeligt

Ustyrligt god omgang fish’n’chips på pladsen for Cirkus Summarum

 

Morgenmadshygge på Mad og Kaffe, som netop er åbnet her på Amager

Silke har indtaget 1. salen i huset og Arthurs gamle plads i vindueskarmen. Det er rart, selvom vi savner ham den store fyr, fordi hans gamle pladser synes så tomme…

Dejligt med en hyggeaften, da manden endelig kom hjem igen…

img_8317

Jeg har ventet og ventet, og nu et par dage før vi rejser kommer der langt om længe fine, sarte lilla blomster på min hortensia.

img_8316

Mere islykke, men her i den lidt mere dekadente ende af skalaen. Jeg lavede fine kræmmerhuse og hjemmelavet guf til en hyggeaften med pigerne, min mor og hendes kærlighedsven

Og så var der naturligvis dette års forestilling med Ramasjang-heltene. Det er og bliver en fantastisk dag på femøren…

Jeg indser det nu, hvor mange mad-billeder der gør mig glad, men hvad kan jeg sige?! Mad er bare dejligt…

Den kommende tid, hvor jeg holder ferie, har jeg lidt forskelligt planlagt i forvejen, men jeg har også tænkt at dele mine dage fra Singapore, så jeg håber, I har lyst til at følge lidt med? På Facebook deler jeg lidt forskellige retro-indlæg fra de mere end 5 år, jeg efterhånden har blogget. Følg med her, hvis ikke du allerede gør det ♥

English recap
I wonder if I can actually travel to the other side of this earth without letting my mind know? At least I don’t comprehend that we are actually leaving tomorrow. The past week has been crazy busy but with lots of nice bits og joy shared above.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.