0
Hverdag & opdragelse Løst og fast

Lykkebidder #28

Småt 3Copyright

English recap

Sidste uges lykkebidder bærer naturligvis præg af at vi holder ferie, og så kommer de også lidt hurtigt efter det forrige indlæg, men ret skal være ret, og derfor serveres på denne mandag morgen en portion dejlige stunder fra sidste uge…

indlægget indeholder reklame_grønEftersom jeg var forsinket med lykkebidderne sidste uge, føles det lidt hurtigt at udgive endnu en portion. Nu er det jo heldigvis sådan at en ferieuge byder på mange lykkestunder, så derfor holder jeg mig denne uge til tidsplanen og poster i dag. Så er vi ligesom også klar til næste uge, hvor hverdagen begynder igen, ikke?!

Ugen blev tilbragt med en nogenlunde fornuftig balance mellem børnevenlige aktiviteter og de mere kulturelle indspark som børnene skal tvinges til at gennemføre for deres forældres skyld. “Hvorfor skal vi lave sådan noget kedeligt noget?” blev besvaret med, at vi jo også bliver glade af at gøre noget, som gør andre glade. Den hoppede de nu ikke som sådan på, så vi måtte lokke med ekstra is for at få fred til projekt Tiong Bahru og lignende ekskursioner. Alt i alt er det jo gået ganske godt og nu har vi blot et par dage tilbage af ferien. Ak og ve, så venter hverdagen, som vi både glæder os til og frygter lidt – men er det ikke præcis sådan det skal være, når en ferie lakker mod enden? Her er lykkebidderne…

Småt 7

En hel formiddag tilbragt i gaderne i bydelen Tiong Bahru – ja det lykkedes os, og jeg deler mere fra det meget snart, for det var virkelig et skønt besøg…

Småt 6

Jeg tog en dag til Indonesien for at slappe af med spa. Det er blot en sejlads på 45 minutter fra Singapore, og man får så meget mere for pengene derovre… 

Småt 5

Vores besøg i Cloud Forest var fuldstændig magisk, som jeg også allerede har delt med jer i dette indlæg om Gardens by the Bay

småt 4

Xiao long Bao – kinesiske dumplings med juicy filling from heaven!

Småt 2

Smukke blomsteroplevelser i Flower Dome, naboen til Cloud Forest

småt 1

Kinesiske snacks af brune ris. Det er som chips, og selvom det lyder skørt, så smager de vildt godt – også dem med tørret jordbærpulver på…

img_9189

Fin lørdag eftermiddag med besøg på den lokale Changi Beach

småt 9

Hyggelig middag bare børnene og os. Singaporeaftener er mørke med masser af lys og liv, og vi indtog Boat Quay med tegnesager og mojitos

Småt 3

Begge pigerne har fattet interesse for at tage billeder af de fine ting, de ser, og de øver sig i at fokusere og få lyset med. Det skal nok ende med, at de en dag bliver meget dygtigere end deres mor…

I dag får manden og jeg faktisk mulighed for at tage ud bare os to alene, og det ser vi frem til, selvom vi ikke føler os mast af ferien med pigerne, som vi lidt gjorde det, da de var små. De har fået en alder hvor konflikterne ikke er mange, og hvor de trods alt forstår almindelig fornuft, og så har vi virkelig hygget os med mange små finurlige ting (for eksempel ser vi hver aften youtube-videoer med kager, der skal pyntes!)

Har I nogle last-minute-anbefalinger til os om things-to-do i singapore, så er det nu, I skal melde ind i kommentarfeltet, og ellers ser jeg bare frem til at dele mine oplevelser med jer i nogle indlæg den kommende tid. Klem Dorte ♥

English recap
It hasn’t been an ordinary week but still I want to share some bits that made me jump with joy. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Er du fjollet med hverdagslykke, så find flere indlæg her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

 • Reply
  Marina / cand.mor
  18. juli 2016 kl 9:48

  Nogle gange kunne jeg godt ønske mig at bo et andet sted end Danmark udelukkende på grund af floraen 🙂

  Fortsat god ferie.

  Kh. Marina

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   5. august 2016 kl 7:45

   Jah jeg tænker det samme, og synes i det hele taget at et par års eventyr ville være spændende. Der er imidlertid mange ting at gøre op med i så fald og så er vi heller ikke to med den drøm herhjemme. Derfor er det skønt at lege i 2 uger i samme by – det giver måske bare en snert af følelsen ?

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.