0
Dame-halløj

Min yndlingskjole og en meget billigere version

Sommeroutfit1_Copyright

English recap

Om luksuskjolen og det noget billigere alternativ, som alle kan flytte ind i uden at få sved på panden over regningen. Her er lidt tanker omkring luksusinvesteringer, holdbarhed og budgetvenlige kjoler…

ScreendumpJeg er klar over, at I er flere med øjne på stilke efter min stribede drøm af en kjole, og lige så meget er jeg klar over, at prisen nok er i overkanten for mange af jer. Det var den sådan set også for mig, men da først den var prøvet på, var der ingen vej tilbage. Jeg har ikke fortrudt købet, tværtimod, og jeg har det med denne på samme måde som jeg har haft det med min pudderfarvede leokjole fra Kokoon; at selvom man river dankortet for at få den hjem i garderoben, så finder man ud af, hvor fedt det er, når det så viser sig at blive en holdbar kvalitet, som bliver ved med at være pæn. Det gør sig i hvert fald gældende for både min mere end 3 år gamle leokjole, som igen er med i kufferten, og for min stribede kjoledrøm fra Dagmar, som jeg nærmest har boet i den seneste måned.

Skulle du alligevel være for langt fra at klikke den hjem, og vil du gerne finde noget lignende, så er jeg faldet over en super fin kjole fra Mango til den nette sum á 224,- kr. Jeg synes virkelig godt om den, både farveudtrykket og længden, og føler mig faktisk temmelig fristet selv. Find kjolen her.

Mango

Jeg hører desværre, at vejret ikke rigtig arter sig hjemme i Danmark? Øv hvor træls, jeg håber virkelig, det vender tilbage til jer, som ferierer – dansk sommer er bare bedst, når solen titter frem ♥

English recap

A lot of you have been asking about my striped tunic from Dagmar, understandably because it’s a dream to walk around in! That being said it’s one of the more expensive investments and not everyone have the opportunity to buy it and therefore I wanted to share a very budget friendly alternative with you: This mango dress for less than 250 kr.

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.