0
Drikke opskrifter Opskrifter

{Opskrift} St. Germain champagnecocktail

champagnecocktail opskriftCopyright

English recap

Jeg elsker en sommer-spritz, og denne champagnecocktail med St. Germain er lidt i den genre og altså ret fantastisk at hygge sig med en eftermiddag i solen. Her får du en opskrift, som er er nem at følge…

ScreendumpSidste uge (forrige måske??) delte jeg en cocktail på A Pot of Gold, hvor man skal bruge St. Germain, og jeg tænkte derfor, det var oplagt at dele en anden opskrift, som man kan bruge den smagfulde hyldeblomstlikør til. Denne champagnecocktail er en boblende let drink til en eftermiddag med et par venner, og det var præcis hvad vi gjorde forleden efter en hel dag i solen.

champagnecocktail opskrift

The St. Germain cocktail med champagne

St. Germain
Champagne Brut
Danskvand
Friske jordbær

Vi lavede drinken i et champagneglas, men konstaterede hurtigt, at forholdene bliver langt bedre i et større glas, så snup et almindeligt vinglas eller et cocktailglas i stedet.

Start med 1 1/2 del St. Germain og et par skiver friske jordbær. Tilsæt nu 2 dele champagne og 2 dele danskvand samt et par isterninger.

champagnecocktail opskriftchampagnecocktail opskriftchampagnecocktail opskriftchampagnecocktail opskriftchampagnecocktail opskrift

Selvom drinken er blandet op med danskvand, så tag ikke fejl af at du bliver påvirket af den – måske var det bare på grund af solen, men jeg tror nu faktisk at alkoholen i St. Germain’en gør sit til at den ikke er helt så uskyldig, som man ellers fristes til at tro. Den er lækker og det er et fint buzz, så gå du bare i gang, blink blink.

I dag tilbringer vi dagen i Singapores Zoo, som simpelthen er fantastisk. Jeg har efterhånden besøgt den mange gange, men bliver aldrig træt af den. Det kunne være, der kommet lille blogindlæg ud af det ♥

English recap

If you want to try out this champagne cocktail that we made the other day, simply add 1 1/2 part of St. Germain liquor in a glas with some slices of fresh strawberry. Top it with 2 parts of champagne (Brut) and 2 parts of sparkling water. Enjoy in good company after a day in the sun, but don’t underestimate it; it will bring you a little buzz. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find flere opskrifter på hyggemad og drinks her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.