Deprecated: is_ajax is deprecated since version 6.1.0! Use wp_doing_ajax instead. in /customers/4/3/5/dortebak.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5211 Pakning af kuffert og tips til underholdning på rejsen
45   201
10   94
14   128
5   105
23   208
5   81
0   147
19   135
6   143
4   128

Pakning af kuffert og små tips

kuffert pakning tipsCopyright

English recap

Jeg er begravet i pakning af kuffert og giver mine tips til rejseunderholdning. I får også et kig på mine personlige favoritter, som skal med på ferien…

ScreendumpJeg er så småt gået i gang med at pakke kufferter til vores ferie. Jeg kan bedst lide at være i god tid nok tid til at have et overblik over mangler, ligesom jeg især foretrækker at have styr på pigernes rejseunderholdning. Hvis rejsen glider problemfrit uden for mange overraskelser og forglemmelser, så kan jeg også slappe af undervejs, og det vil jeg naturligvis gerne kunne, ikke mindst når rejsen er lang.

Sidste år kørte vi selv til Italien, hvor jeg havde forberedt køreturen rigtig godt med surprise-underholdning undervejs (se mine tips længere nede), og jeg tænker faktisk, at samme model kan være gavnlig i år, hvor vi flyver til Singapore. Godt nok er der underholdning i flyet, men det er jo engelsksproget, så pigerne får stadig behov for underholdning fra tasken. Her er lidt af det, jeg har kigget på …

kuffert pakning tips underholdning

Klistermærkebog fra DjecoKrussedullebog fra Alvilda / Find fejl hos Lea / Magnetisk hestepåklædningMini Logix Panik / Mindful malebog / Æske med flip flap fra Djeco / Trin for Trin tegnebog fra Alvilda / Find og malebog fra Alvilda / Prinsesse Kreativitetsbog fra Alvilda

Jeg har pakket et par gengangere fra sidste år, for eksempel har jeg igen et hæfte med ord og bogstaver, så de kan øve sig på at skrive, ligesom deres nyeste opgavehæfter fra fødselsdagen er med. Jeg har ligeledes hentet apps ned på ipad’en, som introducerer pigerne til lidt engelsk, og så har jeg hentet Snøvsen-bøgerne ned som lydbøger på Mofibo. Med nye hørebøffer, som virker i begge ører (værdifuldt!), så er vi altså parate til den lange rejse.

kuffert pakning tips IMG_1645

Mine personlige ferie-musthaves er mine gode solcremer, min tunika fra Dagmar og den mosgrønne neoprenbadedragt fra COS. Naturligvis kan jeg ikke begrænse min pakning til det, men det er altså de ting, som vægter i mine tanker disse dage… Jeg glæder mig bare så meget til ferie – og til at spise. Det lød forkert! Jeg har bestemt ikke det problem ikke at spise til hverdag, men jeg glæder mig bare altid til at spise på ferier. Det er anderledes og føles som forkælelse.

Læs også: Tips til underholdning på bilferien, Undgå krøllet tøj på ferienog om lifesaver pakken, som skal være i orden på enhver ferie.

Er I andre mon også på vej afsted eller bliver I hjemme i den danske sommer? Jeg håber i øvrigt, at den snart vender tilbage til os – den var jo lige så god! Nyd lørdagen med indendørshygge, det gør vi, klem Dorte 

English recap

Packing my suitcase and hand luggage means prepping the right sort of entertainment for the girls. I’m downloading some audiobooks, series on Viaplay but also I’m bring along some exercise books with letters, numbers and logic exercises. For me the trip is all about my tunic from Dagmar, the new swimsuit and all the dishes I look forward consume during the holiday. Are you too on your way?

……………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak 
©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Follow:
0
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.