Samsovning med børnene

IMG_1644Copyright

English recap

Når katten er ude… Tanker om samsovning med børnene, både nu hvor far mangler og i fremtiden, når han er tilbage

ScreendumpMens farmand tosser den på Roskilde Festivallen, så hygger pigerne og jeg herhjemme. En af de ting, som er aller vigtigst for både børnene og jeg, det er søvnen, og når far er ude, så er jeg altså fan af samsovning. Faktisk bliver jeg mere og mere tilhænger af det og kunne sagtens være tilbøjelig til at dyrke det mere i fremtiden.

Det er som om, vi sover bedre, når vi sover sammen. I hvert fald kan jeg konstatere, at pigerne ikke vågner lige så tidligt, som de plejer, at de ikke vågner i løbet af natten, og at det er særdeles hyggeligt at vågne med en lille arm omkring sig.

IMG_1640IMG_1643
Sengetøj med kaniner fra Milk Copenhagen – Samme stil fås også fra Soft Gallery

Pigerne sover sædvanligvis (godt) i hvert deres værelse, og deres far sover generelt bare dårligt med børn i sengen, hvorimod jeg stornyder det. Jeg går mere og mere med overvejelser omkring eventuelt at lade pigerne få en større seng, således det vil være muligt at krybe ind til dem i ny og næ. De elsker at sove med os (eller med én af os), så det er mest pga. logistik og af hensyn til at alle skal få en fornuftig nattesøvn, at det ikke så meget lader sig gøre. Kan du genkende det og hvad gør I hos jer ?

Fredag aften er ellers skudt igang med shopping, makrelmadder og Brandmand Sam – sådan står min aften bare i skarp kontrast til min mands ♥

English recap

While my husband is at the Roskilde Festival the girls and I are sleeping together in the grand bed. I’ve grown very fond of this concept and would love to practice it much more. My husband though sleeps pooræy with kids in the bed while the kids seem to sleep perfect being there. I’m enjoying the opportunity for now and concidering whether the girls should have a larger bed in their rooms so that I can sleep in their room sometimes. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

 1. 5. juli 2016 / 13:44

  Vi har to piger under to år, og før vi fik børn, svor jeg: ingen børn i sengen. Jeg er panisk angst for vuggedød, så så længe de er helt små, sov/sover de i liften ved siden af mig. Men langsomt, langsomt fik den store sneget sig ind i sengen, og endte med at sove derhver nat. Hun sover fantastisk, min kæreste og jeg elendigt, fordi hun ormer rundt og sparker lystigt til højre og venstre..
  Så lige pt puttes hun i sin egen seng, og så kommer hun over i vores i løbet af natten, når jeg ikke orker at stå op mere for at give hende en sut eller dyne på eller andet.
  Ammer stadig den mindste, så lige pt praktiserer vi vist mest det der giver mest søvn, whatever it takes. 😉

  • 5. juli 2016 / 14:47

   Hej Signe. I befinder jer tydeligvis et andet sted i cyklussen end vi, og jeg må bare give dig ret i at den bedste løsning med så små, er den løsning som giver søvn. Ingen søvn – ingen overskud. Jeg oplever nu at de ikker ormer rundt mere, når de kommer ind, så de bliver altså også store på det område inden du aner det. Jeg er i hvert fald nået dertil hvor jeg nyder dem i sengen i modsætning til et par år siden hvor jeg sov elendigt. God søvn jeres vej, klem Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.