Udgivet i Skriv en kommentar

Postkort fra Singapore

Singapore changi beach Copyright

English recap

Om en tur på landet, som de siger her i Singapore. Vi drog på biltur til Changi Beach, som ligger uden for byen og meget tæt på landingsbanerne til Changi lufthavn. Det blev til en ret fin familietur med fødderne i havet, store isdesserter og fly hængende over hovedet.

ScreendumpTiden flyver, og vi har nu blot 3 dage tilbage, før vi rejser hjem til Danmark. Jeg er slet ikke klar, og så alligevel er jeg. I hvert fald savner jeg mit hjem og min kat, og jeg savner at sludre i telefon med min mor og veninder, ligesom jeg glæder mig til at lave mad, og vide hvor alting er. Men udover den slags “banaliteter”, så synes jeg, det er vældig trist at skulle rejse væk fra Singapore; byen jeg har besøgt så mange gange og føler er en lille bitte smule min, selvom jeg aldrig har boet her. Jeg er ikke blevet færdig – heller ikke denne gang.

Vi har tilbragt en del tid på at lave ting, som er meget børnevenlige, især har vi badet en hel del og så har vi fulgt et par gode anbefalinger fra vores værtspar, som unægteligt kender byen bedre end vi. I går bragte det os blandt andet til Changi Beach, som ligger helt ude ved lufthavnen, og som på ingen måde tiltrækker turister. Det var simpelthen så fint at komme “på landet” og dyppe fødderne i vandkanten. Der stod vi så og betragtede det ene store fly efter det andet, når de svævede tungt ind over vores hoveder lige før de skulle “touch ground”. Mange stod der med lange kameralinser, hvilket var lidt spøjst, men man bliver rent faktisk meget fascineret af at se de store dyr lande.

Singapore changi beachSingapore changi beachSingapore changi beachSingapore changi beachSingapore changi beachSingapore changi beachSingapore changi beach
På stranden fandt vi en lille cafe, hvor vi købte en isdessert, og ellers nød vi bare at se de lokale slappe af i skyggen af de store træer. Turen derud tager en god halv time, men vi fik set East Coast på turen tilbage, som er et af de områder hvor flere expats køber boliger, fordi det ligger tæt på de internationale skoler og fordi du kan få meget bolig for pengene i forhold til centralt i Singapore og Sentosa. Det var en super fin tur.

Nå, nu hvor I langsomt vågner derhjemme, så har vi netop vendt snuden hjem til poolen efter en god morgenmad ude, så jeg vil hoppe i badetøjet og finde familien. God søndag til dig, klem fra Dorte 

English recap

Yesterday we drove to Changi Beach that is situated just by the airport. We got to stand on the beach at watch the big airplanes land which is so fascinating. After an ice cream dessert at the local cafe we headed back to Singapore for a quick dip in the pool. We now only have 3 days left before we head back to Denmark – how do we squeeze enough out of those last days I wonder?

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.