Udgivet i Skriv en kommentar

Lav en smoothie bowl til morgenmad

Smoothie bowl 1Copyright

English recap

Vi elsker en god smoothie bowl til morgenmad herhjemme (eller morgenmadsis, som vi også kalder det). Det kan gøres meget simpelt med lidt af hvert fra fryseren, se her…

Screendump

Første morgenmad hjemme i huset igen. Det er ikke fordi, det gik over gevind, men i fryseren havde jeg bare lidt af hvert, som jeg gerne ville have brugt:

  • 2 vafler
  • Et par skiver glutenfrit brød
  • Diverse frosne bær og en halv banan

Derudover lod jeg mig lede ind i fristelsen, og købte igår de der ruller, som man bare popper åben og ruller ud til croissanter. Fy skamme, men nøj det blev en fin morgenmad.

Smoothie bowl 2 Smoothie bowl 3

Opskrift på nem smoothie bowl

Herhjemme kalder vi det også morgenmadsis – det er går rent ind hos pigerne med det navn, og så er alt jo godt.

Sådan gør du

Blend 1/2 banan med en håndfuld frosne jordbær, hindbær og blåbær. Tilsæt 1/2 dåse kokosmælk og lidt vanillepulver.

Vælg dine favorittoppings og strø dem over bowlen og server straks. Vi har brugt müslidrys, tørrede æblestykker, blåbær og hakkede, bagte mandler.

Du kan i øvrigt sagtens bruge andre frugter eller finde på mere “tunge” ingredienser”, så prøv dig frem efter smag og behag. I hvert fald er det en nem måde at få renset ud i resterne, som fylder i fryseren.

Jeg ved godt, det er tarveligt af mig, men nøj hvor jeg slet ikke nyder varmen herhjemme. Giv mig et hus med aircon, så hopper jeg gladeligt om bord på jubelvognen dog… 

English recap

Making a smoothie bowl is the easiest thing, and it’s very practical too since you get to trim the content of your freezer. I used halv a frozen banana, 1/2 a can of coconut milk with 1 handfuld of frozen blueberries, rasberries and strawberries and a dash of vanilla powder and I then topped it with baked almonds, dried apples, blueberries and granola. 

……………..

LINKS & CREDITS

Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.